PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA 5 UZIVO - VAJS PSOVAO I BACIO TANJIR: Žarko nije hteo da jede hranu koju mu je doneo

Vajs i Žare su se posvađali oko hrane. Žare nije jeo, pa mu je Vajs doneo hranu koju on, tako kasno, nije želeo

Na Farmi se ukućani najčešće svađaju oko hrane, pa je to slučaj i ovoga puta. Žarko i Vajs su se posvađali oko ručka.

U dnevnoj sobi su se Vajs i Žare svađali oko hrane. Žare nije jeo, pa mu je Vajs doneo hranu koju on, tako kasno, ne želi.

"Ne smem ja da jedem tako kasno. Skloni to", rekao je Barber.

Vajs je pokušao da baci hranu, ali ga je Zorica u tome sprečila. Ona mu je održala lekciju i rekla da je neko gladan a on bi da baca hranu bez potrebe.

Vajs je, iznerviran, bacio tanjir na sto uz psovke.

Komentari (1) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 14.11.2013

JELENA GOLUBOVIĆ: Neću da jedem ovde, svi me mrze i ogovaraju!

Neću da ručam jer su me farmeri oklevetali i nije mi prijatno da jedem u takvoj atmosferi, rekla je Jelena Žarku

 

Žarko i Jelena Golubović su vodili razgovor u spavaćoj sobi, a Jelena se žalila kako je svi farmeri uvek napadaju, a otkad je Divna otišla, Suzana je zauzela njeno mesto-

Žarko je savetovao Jelenu da, ukoliko je boli grlo, mora manje da koristi glas, manje da viče i da se napreže. Jelena kaže da tokom rasprave uvek zaboravi na zdravstvene probleme jer je u pitanju milionski auditorijum.

"Neću da ručam jer su me farmeri oklevetali i nije mi prijatno da jedem u takvoj atmosferi", rekla je Jelena Žarku.

Žarko joj kaže da zna da nema poštedu i misli da folira farmere, dok je Jelena u čudu negirala. "Ti si super lik, pripadaš ovom formatu, ali ako te dvadeset njih napada, moraš da se zapitaš gde grešiš", rekao je žarko, dok se Jelena branila.

"Povremeno me svi napadaju, od početka Divna i sad Suzana...", zaključila je Golubovićeva.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 14.11.2013

FARMA UŽIVO PREGLED: Mići nestale cipele, okrivio Katarinu

Mića je zaključio da je Kaća kriva, ali da je u poduhvatu imala i saučesnika, a zatim je upitao Jelenu G. da li ima tajni zadatak

Mića je primetio da su mu nestale cipele. Vikanjem je uspeo da probudi ostale farmere.

Marijana sumnja da je nestanak cipela nečiji tajni zadatak. Mića je ubeđen da su cipele ukrali Vajs, Edin, Kaća ili Marijana jer su poslednji otišli na spavanje.

Edin i Jelena J. su ćaskali o tajnim zadacima. Par smatra da skrivanje cipela nije tajni zadatak Marka i Kaće, a Vajs je čuo temu razgovora, pa se ubacio rekavši da smatra da su za sakrivanje cipela krivi Romana i Marko.

Mića je zaključio da je Kaća kriva, ali da je u poduhvatu imala i saučesnika, a zatim je upitao Jelenu G. da li ima tajni zadatak.

Ona nije odgovorila na pitanje, na šta je Mića uzvratio rečima da joj od toga zavisi da li će biti predstave ili ne. I Vajs i Ceca su bili uporni u nameri da saznaju istinu. Sara je branila Jelenu rečima da svako ko ima tajni zadatak mora da pokuša da ga izvrši.

Kaća je priznala Jeleni J. da je ukrala cipele rano jutros, pošto su svi farmeri legli da spavaju. Kaže da je najbolje rešenje da prekine svaku komunikaciju sa Vajsom i Mićom.

20.58 Kaća se izvikala na Vajsa jer ju je ogovarao. Pričao je da je ona okrivila njega što nije ispunila zadatak. "Ostavi me na miru. Možda bih dobila igračku od porodice ili sliku. Ti si bio taj koji na napravio sve ovo. Ološu jedan", vikala je Kaća.
 (Dalje)

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 14.11.2013

FARMA 5 UZIVO - ZORICA IMALA NAPAD GUŠENJA: Izašla sa sastanka da se smiri!

Pevačica Zorica Marković je napustila sastanak koji je sazvala zadruga jer je dobila napad gušenja i kašlja

Zorici Marković je pozlilo prilikom jednog sastanka na Farmi, pa je morala da izađe napolje i prošeta kako bi udahnula malo svežeg vazduha.

Pevačica Zorica Marković ne stoji baš najbolje kada je u pitanju zdravlje, što smo imali prilike da vidimo u više navrata prilikom njenog učešća u petoj sezoni rijalitija Farma.

U toku prethodne noći je opet imala napad i to prilikom sastanka koji ja sazvala Zadruga.

Naime, Zorica je u jednom momentu dobila napad gušenja i počela je da kašlje, pa se udaljila sa sastanka i izašla u dvorište da se smiri.

Tek nakon što je uspela da smiri kašalj i gušenje, vratila se u kuću.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 12.11.2013

FARMA 5 UZIVO - Sara i Ivan se ljubili iza WC?

Misica je zatražila od Ivana da se distanciraju dok su na imanju jer Akiju smeta njihov odnos, pa su pali i oproštajni poljupci

Oproštajni poljupci?!
Sara Trajanović i Ivan Marinković ljubili su se iza WC pošto je misica dobila poruku od Akija Markovića da se normalizuje ili da više ne spominje njegovo ime. Misici je Goca Božinovska prenela je poruku mladog pevača Granda, što je Saru veoma pogodilo i odmah je pozvala Marinkovića iza WC da mu objasni da njihov odnos moraju da smanje na minimum.

"Dok smo ovde, moramo komunikaciju da smanjimo na minimum. Nemoj da se ljutiš na mene", rekla je Sara.
"Nisi iskrena prema meni, prema sebi. Nisi iskrena, ali poštujem", rekao je Ivan, a onda su se čuli poljupci.

 (Dalje)

Komentari (241) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 09.11.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds