PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA 5 UZIVO - FARMERI BEZ MESA: Sara histerisala, Jelena Golubović nije dala kapu za hranu!

Nazad u kategoriju Vesti Objavljeno 18.12.2013 u 14:12h (Pregledano 1223 puta)

Gazdarica je optužila Jelenu Golubović kako je ona kriva što sa pijace nisu doneli meso, jer rediteljka nije htela da skine kapu i da je prodavcima na pijaci
 

Ovonedeljna gazdarica na Farmi Sara Trajanović vratila se sa pijace sa slugama Ivanom Marinkovićem i Jelenom Golubović i održala govor u kome je vikala zbog pijace koja ju je dočekala.

"Pijaca me dočekala kao da je paklena nedelja", vikala je Sara, a onda optužila Jelenu Golubović kako je ona kriva što sa pijace nisu doneli meso, jer Jelena nije htela da skine kapu i da je da prodavcima na pijaci. Jelena je rekla da se drži svog stava, jer kapa nije njena, i da je ponela haljinu koja je mnogo skuplja od kape, i da je nju želela da pokloni.

Vesna Rivas ispričala je da ni ona u prošloj sezoni nije želela da pokloni svoj kačket koji je dobila od pokojnog druga i da potpuno podržava Jelenu Golubović.

"Pokazala si da imaš svoj stav i ja te potpuno podržavam!", rekla je pevačica. Tada je počela da se buni i Katarina Grujić koja je ustala i krenula u kupatilo kako bi zapalila cigaretu, ali ju je Vesna Rivas vratila nazad. Onda je Jelena rekla da su tražili obe kape i da ni Sara nije htela da skine svoju.

Posle nekoliko minuta rasprave, kada je Sara uspela da se posvađa i sa Romanom Panić, manekenka je prišla Kaći i naprasno počela da brani Golubovićevu.
"Nemojte upirati prstom u ženu, htela je da skine haljinu", rekla je Sara i objašnjavala kako su zapravo prodavci krivi jer su njih dve htele i da pevaju i da igraju, ali jednostavno nisu htele da skinu kape.

Na kraju je Sara počela da plače, jer smatra kako je Zadruga nije ispoštovala zbog načina na koji su se poneli prema njoj na pijaci, a Kaća joj je objašnjavala da je niko ne smatra krivom i da sigurno neće umreti od gladi što nisu doneli dovoljno hrane.

"Sutra mi je slava, htela sam da sve počasti", plakala je Sara, koja se potom odmah obrušila na sluge kriveći je da nije od njih mogla ništa da uradi.

1 Komentar/a Dodaj Komentar

 • 1. pastillas comprar 90 pastillas  |  09/05,2021

  Thank you for some other excellent article. Where
  else may just anybody gget that type of information in such a perfect method of writing?
  I have a presentation next week, and I am at the search for
  such info.
  https://harborbaystorage.net/
  pastillas comprar 90 pastillas

Ostavite Komentar

Dodaj komentar

Zapamti me


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds