PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA 5 UZIVO - ZORICA PRETI MARKU: Moja ekipa će te prebiti napolju!

Nazad u kategoriju Vesti Objavljeno 19.12.2013 u 16:08h (Pregledano 1073 puta)

Folkerka nije želela da razgovara sa manekenom pa je poslala Romanu da ga upozori šta će mu se desiti ako joj se javno ne izvini za uvrede
 

Zorica Marković i Marko Vukotić ozbiljno su se posvađali, pa folkerka manekenu preti čak i svojom "ekipom" koja će ga sačekati napolju ako joj se javno ne izvini.

Zorica je posle svađe odlučila da ne želi da razgovara sa Markom pa je odlučila da pošalje Romanu, Markovu najbolju prijateljicu na imanju, da mu prenese upozorenje i pretnje!

"Poslala me Zorica da popričam sa tobom da te upozorim! Hoće da joj se javno izviniš! Inače, njena ekipa će te sačekati napolju", rekla je Romana Vukotiću.

"Kaže da ona zna mnogo ljudi, i da ćeš imati problem. Onda, da ti sve veruješ Vajsu šta ti priča, a Vajs izmišlja", govorila je Romana, na šta se Marko jako iznervirao.

"Ja nju branim tri i po meseca! Sad se pokazala kakva je! Ja se ne bavim kriminalnim radnjama, ali znam ljude iz tih voda. Popijemo pice zajedno, gotive me", govorio je Marko i rekao da mu ne pada na pamet da se izvinjava folkerki.

Inače, Marko se još ranije zakačio sa Zoricom, jer je saznao kako ona širi priče da ima nešto između njega i Romane, a što je ona oštro opovrgavala. Sinoć su jedno drugom uputili i psovke, a takođe ni ostali farmeri nisu ostali nemi, te su naširoko ogovarali Markovićevu. Tako, Vesna Rivas i Jelena Golubović konstatovale su da je folkerka folirant koji svima na uvo, da niko ne čuje, već mesecima servira priču kako ona na Farmi ovde nije takmičar, i da će uskoro da ide kući.

6 Komentar/a Dodaj Komentar

Ostavite Komentar

Dodaj komentar

Zapamti me


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds