PODRŽITE NAS KLIKOM NA


VEČERAS POLUFINALE: Troje farmera napušta imanje!

Šest učesnika će se u ponedeljak boriti za glavnu nagradu od 50.000 evra

farma, facebook

Večeras je polufinalno veče pete sezone rijalitija Farma kada će biti izbačeno čak troje farmera. Posle polufinalne emisije šest učesnika nastavlja svoju borbu za 50.000 evra.

U petak je troje farmera napustilo imanje u Lisoviću: Marijana Leontijević i Zorica Marković kao regularni takmičari, i Vesna Rivas koja se na imanju obrela kao putnik namernik.

Trenutno u Lisoviću svoje poslednje dane u rijalitiju Farma provode njih devetoro: Edin Škorić, Jelena Jovanović, Ivan Marinković, Jelena Golubović, Katarina Grujić, Slobodan Đurković, Marko Vukotić, Romana Panić i Ekrem Jevrić.

Večeras  od 22 sata čak troje njih će biti izbačeno u okviru polufinalne večeri, te ćemo saznati i koji šest ide u finale. Finalno veče će se održati 30. decembra sa početkom u 21 sat.

Komentari (465) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 29.12.2013

UŽIVO IZBACIVANJE: Vajs napustio imanje, Jelena G. u finalu!

Vajs je izgubio u areni od Jelene i sa manjim brojem glasova napustio imanje

Vajs

Denser Danimir Vajs sa manjim brojem glasova napustio je imanje. On se u asreni borio sa Jelenom Golubović, a pošto je rediteljka pokazala bolje znanje, glasovi su joj duplirani, pa samim tim Vajs nije imao šanse za ostanak.

Vajs Danimir i Jelena Golubović su ovonedeljni duelisti i njih dvoje će se boriti da uđu u finale petog serijala Farme rijaliti šoua Farme 5.

Farmeri odlučili da najmanje svojih štapića daju Jeleni Golubović, dok su gledaoci glasali za svoje favorite, ali najmanje su se potrudili Vajsovi fanovi.

Jelena je rekla da su joj pomešana osećanja. Ivan je rekao da je njemu svejedno i da mu je nedelja kao i svaka druga.
"Znala sam da ću ići u izolaciju, ništa mi nije bilo čudno. Četiri dana sam spavala u štali i bilo je prehladno. Ja sam svima sve oprostila za slučaj da izađem. Većina bi volela da mi vide leđa. Pozdravljam svoju porodicu. Brinem samo da li će biti toplo", rekla je Jelena.

Vajs je jutros u izolaciji poručio svojim fanovima da glasaju za njega: "Glasaj te za mene. Šalim se", rekao je denser.

 

 (Dalje)

Komentari (35) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 22.12.2013

FARMA 5 UZIVO - ZORICA PRETI MARKU: Moja ekipa će te prebiti napolju!

Folkerka nije želela da razgovara sa manekenom pa je poslala Romanu da ga upozori šta će mu se desiti ako joj se javno ne izvini za uvrede
 

Zorica Marković i Marko Vukotić ozbiljno su se posvađali, pa folkerka manekenu preti čak i svojom "ekipom" koja će ga sačekati napolju ako joj se javno ne izvini.

Zorica je posle svađe odlučila da ne želi da razgovara sa Markom pa je odlučila da pošalje Romanu, Markovu najbolju prijateljicu na imanju, da mu prenese upozorenje i pretnje!

"Poslala me Zorica da popričam sa tobom da te upozorim! Hoće da joj se javno izviniš! Inače, njena ekipa će te sačekati napolju", rekla je Romana Vukotiću.

"Kaže da ona zna mnogo ljudi, i da ćeš imati problem. Onda, da ti sve veruješ Vajsu šta ti priča, a Vajs izmišlja", govorila je Romana, na šta se Marko jako iznervirao.

"Ja nju branim tri i po meseca! Sad se pokazala kakva je! Ja se ne bavim kriminalnim radnjama, ali znam ljude iz tih voda. Popijemo pice zajedno, gotive me", govorio je Marko i rekao da mu ne pada na pamet da se izvinjava folkerki.

Inače, Marko se još ranije zakačio sa Zoricom, jer je saznao kako ona širi priče da ima nešto između njega i Romane, a što je ona oštro opovrgavala. Sinoć su jedno drugom uputili i psovke, a takođe ni ostali farmeri nisu ostali nemi, te su naširoko ogovarali Markovićevu. Tako, Vesna Rivas i Jelena Golubović konstatovale su da je folkerka folirant koji svima na uvo, da niko ne čuje, već mesecima servira priču kako ona na Farmi ovde nije takmičar, i da će uskoro da ide kući.

Komentari (30) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 19.12.2013

UŽIVO FARMA 109. DAN ZORICA VAJSU: Zavrni rukave da ti vidimo ožiljke!

Markovićeva je densera nazvala manipulatorom i lažovom i od njega zatražila da pokaže ožiljke, aludirajući da je narkoman

Zorica Marković i Danimir Vajs posvađali su se tokom suđenja koje je organizovala zadruga, a folkerka je rekla da da želi da joj denser zavrne rukace da bi mogla da vidi ožiljke.

Optuženi tokom suđenja je bio Vajs, a Zorica ga je tužila jer je pokušao da je posvađa sa Katarinom Grujić, kada je Kaći iza WC govorio da se kloni Zorice Marković jer o njoj nije čuo ništa dobro. Spominjao se i Vukotić koji je bio sa Kaćom u trenutku kada ju je Vajs savetovao, pa se i on nekoliko puta ubacio.

Zbog njegovog prekidanja, kao i "uskakanja" ostalih farmera suđenje se odužilo i niko nije mogao da dođe do reči, Zorica je Vajsa nazvala manipulatorom i lažovom, a čak i kada je suđenje završeno nastavili su da se raspravljaju.

"Zavrni rukave da ti vidim ožiljke!", rekla je folkerka ukazujući na to da je denser nekada bio narkoman.
On se pozivao na Šekija Turkovića i Šerifa Konjevića koji su mu ispričali da je Zorica pokvarena i govorili mu da se udalji od nje, a sudija Jelena Jovanović nije uspela ništa da uradi kako bi sprečila sukob.

Komentari (36) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 19.12.2013

FARMA 5 UZIVO - IVAN ISPROZIVAO JELENU J: Sebi si mnogo dozvolila!

Dozvolila si sebi stvari koje niko drugi sebi nije dozvolio, rekao je bivši muž Goce Tržan

Ivan Marinković je farmer koji u petoj sezoni popularnog rijalitija najviše priča o glasovima, štapićima i taktikama, te je tako zamerio i pevačici Jeleni Jovanović da se promenila i da se zbog taktike svađa sa drugim farmerima.

Dok su se raspravljali u spavaćoj sobi Marinković je isprozivao Jelenu da je sebi mnogo dozvolila sebi. "Dozvolila si sebi stvari koje niko drugi sebi nije dozvolio", rekao joj je Ivan, a kada ga je pitala da joj kaže o čemu priča, samo je kratko prokomentarisao: "Znaš i sama, nisi ti nimalo glupa devojka!
U njihovu raspravu se upleo Edin Škorić, kome je Marinković rekao da je takođe promenio taktiku.

Marinković i Golubovićeva su ovonedeljne sluge i jedno od njih dvoje će u subotu dobiti najviše štapića i otići u arenu da se bori za opstanak na Farmi

 

Komentari (111) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 19.12.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds