PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA 5 UZIVO - FARMA SLUGE: Ekrem i Džidža idu u štalu, Divna direktno nominovana

Katarina je za ženskog slugu izabrala svoju koleginicu Džidžu, a za muškog Ekrema, dok je Divna direktno nominovana zbog napada na Jelenu

Zvezda Granda Katarina Grujić je ovonedeljna gazdarica i ima nezahvalan zadatak da izabere sluge.

Farmer Hristijan koji je u nedelju napustio imanje, postavio je mladu pevačicu za gazdaricu. Ona sada ima zadatak kroz koji su prošle sve gazde do sad na Farmi.

Katarina je za muškog slugu postavila Ekrema, a za ženskog svoju koleginicu Džidžu.

Kaća je rekla da mnogo voli Džidžu i Ekrema, ali da joj najviše oni odgovaraju i za pijacu. "Divno je vreme, ja sam se molila Bogu da budem sluga, da se naspavam i odmorim", rekla je Džidža.

Ognjen je upitao Divnu i Jelenu šta se dogodilo u toku dana. "Ja sam pokušala i lepo i prijateljski, ali nisam uspela da doprem do nje. Ja sam je upozorila da će videti kako je ona mene počupala i onda sam je počupala", rekla je Divna, dok je Jelena objasnila kako ju je Karleuša napala.

"Ona je mene povukla za lanac, prvi put me blaže počupala, a zatim i jače. Zatim me je gađala jastukom, a Ivan je počeo da viče na mene", rekla je Jelena.

Divna je kažnjena direktnom nominacijom. Ognjen je rekao da će sledeći put biti diskvalifikovani.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 30.10.2013

FARMA 5 UZIVO - DIVNA NASRNULA NA JELENU: Počupala sam je i nije mi žao!

Jelena i Divna su se veoma posvađale, toliko da je Karleuša gađala Golubovićevu jastukom, počupala je za kosu i tom prilikom otkinula lančić s Jeleninog vrata.

Divna Karleuša nasrnula je na Jelenu Golubović i tom prilikom je počupala za kosu i pokidala lančić s vrata. Divna je kažnjena direktnom nominacijom.

Jelena i Divna su se veoma posvađale, toliko da je Karleuša gađala Golubovićevu jastukom, počupala je za kosu i tom prilikom otkinula lančić s Jeleninog vrata.

Kasnije je Divna otišla iza poljskog WC i ispričala Ivanu Marinkoviću i Suzani da joj uopšte nije krivo što ju je počupala i da će spremiti stvari, aludirajući na to da će je Zadruga kazniti za fizički kontakt.

Njih dve su od početka Farme u sukobu, uglavnom jer je Golubovićeva pričala kako Jelena Karleuša, Divnina ćerka, nije zvezda i ne ume da peva.

Posle incidenta Divna je otišla do Jelene Golubović u sobu, koja je ležala. "Čudovište jedno, smrdljivo. Moram da operem ruku, smrdi mi na tvoju kosu. Kako te nije sramota, majku brukaš".

"Ostavite me na miru, bolesna sam. Počupali ste me, nemam kapi za nos, inače bi vam vratila", odgovorila je Jelena, ali se nije tu zaustavila pa je oplela po Jeleni Karleuši.

"Vaša ćerka ne ume da peva, svi to kažu i niko je ne smatra za koleginicu", rekla je Jelena. "Ti nju ne možeš da uvrediš. Ti njoj zasmetati nećes, ali mi je dosta više da me maltretiras. Ti si jadno klepetalo. Ona je zvezda, ti si niko i ništa. Rekla sam ti, budeš li me dirala", ponovo ju je opomenula Divna, ali je rediteljka ponovila da je JK niko i ništa.

 

 (Dalje)

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 30.10.2013

FARMA 5 UZIVO - MIĆA: Kvarna si, uništiću te SIMONIDA: Ti si impotentan

Pevač je optužio Jutjub zvezdu da je ulaskom Jape na imanje izneverila dotadašnje kolege sa kojima je bila dobra

Lepi Mića naljutio se na Simonidi Ačević jer je izdala farmere s kojim je bila dva meseca i priklonila se Aleksandru Marinkoviću Japiju, koji je na Farmu ušao sa zadatkom da pridobije Simonidino poverenje, koji je on uspešno obavio i sad se ravnomerno takmiči za 50.000 evra.

Pevač je zamerio Simonidi što je izdala prijateljstvo sa Jelenom Jovanović i Edinom Škorićem, s kojim je bila dobra u dobrim odnosima dva meseca.

"Izdala si svoje prijatelje. Ti si kvarna ko kvaran zub. Uništiću te. Ja j.bem u glavu celi život, a ti si nedoj.bana. Naivna si ko naivna sobarica", pričao je Mića, kome nimalo ne dopada to što se Simonida zbližila sa Japom, koji je čim je ušao na Farmu iskulirao Jelenu Jovanović i svima razglasio da ga je ona prevarila sa Edinom i da su njih dvoje bilu u vezi, što pevačica nije htela ni da potvrdio ni da demantuje.

"Ti si impotentan i samo držiš ruke u džepovima. Pričaš samo ono što tebi odgovara. Mene ne interesuje šta su njih dvoje radili pre", odbrusila mu je Simonida i sklonila se od njega, dok je Mića otišao do Edina i prepričao nu ceku situaciju.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 29.10.2013

FARMA 5 UZIVO - NAGODIO SE: Kakva Džidža, Miki uleteo na Farmu zbog novca?!

Mikijevi prijatelji kažu da nijednog momenta nije izrazio želju da se vrati na farmu, iako prema Džidži gaji simpatije i da se produkcija nagodila sa Mikijem i ponudila mu novac za ponovni dolazak na imanje

Odbegli farmer Miki Đuričić nakratko je ponovo ušao na Farmu kao zaljubljeni mladić koji još jednom sprovodi samovolju, ali ljudi koji ga poznaju kažu da iza svega ipak stoji dogovor s produkcijom.

Podsetimo, Miki je, dok  je Sara davala intervju pored kapije,  i pored obezbeđenja i ograda, upao na farmu i Džidži za rođendan poklonio kuče.

"Nisam mogla da verujem, a onda mi je rekao: Evo ti kuče, i pobacao sve po meni", pričala je Džidža farmerima. Međutim, Džidža je psa koji joj je s toliko ljubavi poklonjen odmah vratila.

Povodom ovog incidenta i izjasnila se i Zadruga, koja je otkrila da je Miki na više načina pokušao da izbori učešće u baražu kako bi se vratio Džidži na Farmu.

Ipak, Mikijevi prijatelji tvrde da on nijednog trenutka nije izrazio želju da se vrati na farmu, iako prema Džidži gaji simpatije i veruju da su se produkcija i Miki nagodili. To znači da je MIkiju ponuđen novac za ponovni dolazak na imanje i fingiranje navodnog upada na seoski posed.

Ovu informaciju nisu potvrdili ni Miki ni produkcija, ali nije ni razjašnjeno kako je Miki uspeo da nesmetano ušeta na imanje pored tolikog obezbeđenja i kamera.

 

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 29.10.2013

FARMA 5 UZIVO - VANREDNO IZBACIVANJE: Čupa diskvalifikovan zbog Jelene, napustio imanje!

Čupo koji je juče ušao na Farmu, diskvalifikovan je jer je Jeleni dao pismo sa informacijama iz spoljnog sveta

Čupo je diskvalifikovan zbog pisma koje je dao Jeleni Golubović u kome se nalaze informacije iz spoljnog sveta.

Ukućani su se jedva skupili u trpezariji, a gazdarica Katarina Grujić je čak i spavala kada je Ognjen došao. On je zatražio Jeleni Golubović da preda pismo koje je juče dobila od Čupe.

"Nikakvo pismo nisam dobila. Samo neke informacije iz spoljnog sveta", rekla je Jelena. Ognjen je rekao da Čupo ima 2 minuta da napusti imanje.

Jelena je bila u šoku i pokušavala da ubedi Ognjena i Zadrugu da nema nikakvo pismo kod sebe. Ekrem je kroz smeh prokomentarisao "Zaj****a si Čupa sad, a mogla si i sebe! Nemaš pismo"

Podsetimo, Čupo Kalač se glasovima publike sinoć vratio u popularni rijaliti, i to u velikom stilu. On je trebalo da nastavi takmičenje, a čak je zaprosio rediteljku Jelenu Golubović.

Čupo je u toku dana krišom je dao Jeleni papirić, a potom ga sakrio u džep.

Komentari (6) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 28.10.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds