PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA 5 UZIVO - FARMA PREGLED: Džidža plakala za svoj rođendan!

Pevačica je dobila pismo od svog oca, Dragana Stojkovića Bosanca, a pošto je veoma vezana za njega, pokušala je da sakrije suze

Pevačica Aleksandra Džidža Stojković proslavila je svoj rođendan na Farmi. Zadruga joj je, kao po običaju, poslala hranu i piće, ali i pismo od njenih najbližih. Izgleda da je Aleksandru najviše pogodilo pismo od oca, Dragana Stojkovića Bosanca, pa je zaplakala.

Džidža je pročitala pismo od svog oca i nije mogla da zadrži suze. Zahvalila se svima i poslala im poljubac. Farmeri su zatim seli da ručaju, a na meniju je bio roštilj.

U toku noći, Miki Đuričić je upao na imanje u Lisoviću da bi Džidži čestitao rođendan i poklonio joj kuče, ali, iako je zvezda Granda noćas izgledala oduševljeno i iznenađeno i izgledalo je kao da joj se poklon svideo, jutros se predomislila i psa vratila zadruzi.

Kuče koje je dobila Džidža nije želela da zadrži pa ga je predala produkciji istog jutra.

 (Dalje)

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 28.10.2013

FARMA 5 UZIVO - EKREM POTVRDIO: Marko i Marija imali su seks!

Jevrić je otkrio da su Crnogorac i balerina vodili ljubav u kupatilu, a da joj Marko sad prkosi

Ekrem Jevrić potvrdio je da su Marko Vukotić i Marijana Leontijević imali seks na Farmi i to u kupatilu.
Pevač i Jutjub zvezda rekao je da su njih dvoje "imali ljubav" i da se sad Marko pravi kao da se ništa nije desilo.
"Imali ste ljubav, rekla je Zorica, i to ovde u kupatilu", rekao je Ekrem, ali ga je Zorica odmah ispravila da je ona rekla da su se samo ljubili.

"Imali su seks, bate! Ma istina je, a on se sad pravi Toša i prkosi joj. Ona je mlada i lepa , a on joj prkosi", bio je ubeđen Ekrem da su Marko i Marijana par i da su bili intimni u kupatilu.

Crnogorac je ranije komentarisao da on nikada ne bi prevario svoju devojku napolju i da bi prvo raskinuo sa njom pa tek onda bio sa Marijanom.
"Dobra si riba, ali se malo šalimo. Ništa se nije desilo između nas i valjda toliko mogu da izdržim i da se smirim. Mada, ako ostanem ovde još dva meseca, ko zna", rekao je Marko.

 (Dalje)

Komentari (4) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 28.10.2013

FARMA 5 UZIVO - DŽIDŽA GA NEĆE: Traži se dom za Mikijevo kuče!

Kuče koje je dobila pevačica ne želi da zadrži pa ga je predala produkciji istog jutra

Ne sviđa joj se poklon.
Aleksandra Džidža Stojković vratila je kučence koje je dobila za rođendan od Mikija Đuričića.

Naime, Miki je noćas upao na imanje u Lisoviću da bi Džidži čestitao rođendan i poklonio joj kuče, ali, iako je zvezda Granda noćas izgledala oduševljeno i iznenađeno i izgledalo je kao da joj se poklon svideo, jutros se presomislila i psa vratila zadruzi.

Kuče koje je dobila Džidža nije želela da zadrži pa ga je predala produkciji istog jutra. Zadruga je dobila štene na čuvanje, koja je pozvala Džidžinog oca Dragana Stojkovića Bosanca i ponudili mu da se brine o Mikijevom kučetu, što je on odbio.

"Neka ga čuva onaj ko ga je doneo", rekao je Bosanac.

Kuče se trenutno nalazi u produkciji i o njemu brinu radnici Zadruge, koji traže najbolje mesto da udome Džidžin poklon.

Komentari (1) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 28.10.2013

FARMA 5 UZIVO - 57. DAN HRISTIJAN ODLUČIO: Katarina gazdarica imanja!

Zvezda Granda se zahvalila makedonskom pevaču i poručila mu da će ovo biti tim nedelja, a za svoje pomoćnike je postavila Borisa i Marka

Katarina Grujić je nova gazdarica na imanju. 
Hristijan Todoroski, koji je u nedelju izbačen sa Farme, postavio je zvezdu Granda za gazdu. Kako je napisao u pismu, koji je Ekrem jedva pročitao, jer je napisano na makedonskom, poručio je tim klanu, koji čine Kaća, Marko i Boris, da se čuva i onda je Črujićevu postavio na čelo stola.

"Dragi farmeri, bilo mi je prekrasno i nezaboravno i drago mi je što sam sa svima imao dobre odnose. Borise, Kaća, Marko, držite se, ne dajte tim klan. Katarina je gazda", napisao je Hristijan.

Katarina se zahvalila makedonskom pevaču i poručila mu da će ovo biti tim nedelja, a za svoje pomoćnike je postavila Borisa i Marka.

"Ko hoće da radi, neka radi. Ja neću nikoga terati samo bih volela da završavamo zadatke zbog pijace. Sara će da se brine o kuhinji, jer je realna, a Marko i Boris o muškim poslovima i ja se tu neću mešati", rekla je Katarina i raspustila sastanak da bi završili kafu.

Čupo i Jelena su se odmah izdvojili, gde  je pevač savetovao rediteljki kako da se ponaša.

"Nemoj slučajno da se svađaš sa novom gazdaricom. Pusti mene da se ja čupam, ne mislim pravo", rekao je Čupo.

"Nemoj ti da se šlihtaš nikome. Hoćeš to da me braniš", pitala je rediteljka svog verenika.

"Diplomatski srozaj žene i nemoj mene da petljaš sa ženama", zamolio je pevač Jelenu.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 28.10.2013

FARMA UZIVO - ČUPO KUPIO PRSTEN: Zaprosiću Jelenu!

Jedan od bivših farmera će imati priliku večeras da se vrati na imanje, a Čupo se pripremio i specijalno iznenađenje za Jelenu. On je kupio rediteljki prsten

Čupo Kalač rešio je da, ukoliko se vrati na imanje, zaprosi Jelenu Golubović.

Naime, jedan od bivših farmera će imati priliku večeras da se vrati na imanje, a Čupo se pripremio i specijalno iznenađenje za Jelenu. On je kupio rediteljki prsten.

"Ovo je verenički prsten, ukoliko se vratim, ja ću je zaprositi", rekao je i dodao da će je čekati ukoliko ne uđe.

"Ja nisam znao ko je ona, jer nisam bio ovde. Pogrešio sam, ne koristim njenu popularnost, bio sam ljut možda na neke druge farmere, a prebacio na nju", rekao je. On je posetio i Jeleninu baku i majku.

"Bio sam kod njih, izvinio sam se što sam bio vulgaran i one su mi oprostile", rekao je Čupo.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 27.10.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds