PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA UZIVO : IZNENAĐENJE ZA EKREMA: Igbala ulazi na Farmu!

Ekremova supruga Igbala je odlučila da prihvati ponudu vlasnika ružičašte televizije Željka Mitrovića da se pojavi na imanju u Lisoviću

Ukoliko bude poželeo da ponovo flertuje sa nekom drugom ženom, Ekrem Jevrić će to izvesti mnogo teže jer mu produkcija sprema veliko iznenađenje: njegova supruga Igbala stiže na imanje.

Naime, Ekremova supruga Igbala je odlučila da prihvati ponudu vlasnika ružičašte televizije Željka Mitrovića da se pojavi na imanju u Lisoviću, a kako presudno je bilo to što je u medijima videla eksplicitne scene iz muževljevog pornića, pa je rešena da mu ne dopusti da tako nešto ponovi.

"Igbala je i ranije dobijala ponude da se priključi suprugu u rijalitiju, ali je to uvek odbijala jer ne želi da se medijski eksponira, a nije htela ni da napušta Ameriku. Međutim, kada je Ekrem pre nekoliko nedelja doputovao u Srbiju da bi ušao na Farmu, sa njim je došla i Igbala. Ovo je njena prva poseta ovim prostorima posle 28 godina. Kako sada može da prati Farmu, ona ima uvid u sva dešavanja na imanju, a kada je Ekrem kolabirao od alkohola, i to prvo veče po ulasku, ona se zabrinula za njegovo zdravlje. No, tada nije donela odluku da uđe, već je presudan bio pornić", otkriva dobro obavešteni izvor blizak Jevrićima.

"Kada je pre nekoliko dana pušten u cirkulaciju Ekremov porno-film, mediji su to preneli, pa je tako i Igbala konačno imala priliku da vidi eksplicitne scene koje je snimio njen suprug. Shvatila je da on, kada god je bez njenog nadzora, radi razne stvari koje brukaju nju i decu. Odlučila je da uradi sve što može da to spreči, pa će tako uskoro doći i pridružiti mu se na farmi", otkriva izvor.

"Igbala je nakon skori tri decenije otišla u Crnu Goru kod svoje majke Hatidže, gde obe pomno prate svaki Jevrićev korak, a odatle će doći u Beograd kada je produkcija pozove. Siguran sam da će dati sve od sebe da spreči potencijalnu bruku, a da li će u tome uspeti, ostaje da se vidi", zaključuje naš izvor.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 22.10.2013

FARMA UZIVO - ČUPO NAMESTIO DRUGU: Ekrem Jevrić gazda!

Ekrem je kao potparola izabrao Suzanu koju ju je uputio šta je njen posao

Čupo Kalač, koji je imao najmanje glasova publike i napustio imanje, postavio je svog druga Ekrema Jevrića za gazdu.

"Drago mi je što sam bio sa vama. Jedva čekam da vidim Igora Starovića i da ga posetim, nadam se da će da vam se vrati. Gazda neka bude Ekrem Jevrić i čuvajte mi koze", kratko je napisao Čupo, koji nijednu reč nije napisao za Jelenu Golubović, svoju devojku na Farmi.

Ekrem je kao potparola izabrao Suzanu koju je uputio šta je njen posao - da mu mora učiniti pojedinu uslugu, da budi sluge i da kontroliše šta se dešava u kuhinji.

Podsetimo, Ekrem Jevrić i Čupo Kalač su veliki prijatelji koji su zajedno snimili dve pesme. Kada je Kalač izbačen, Jevrić je bio šokiran i čak je plakao što ga je napustio dobar drug. I Kalaču je bilo veoma žao što je morao da napusti imanje

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 21.10.2013

FARMA UZIVO - 50. DAN SVADBA NA FARMI: Venčaju se Sloba i Jelena Golubović

Zorica Marković i Šeki Turković, a mladoženje Suzana Petrović i Edin Škorić

 

Svadba na Farmi.
Farmeri su pismom obavešteni da će ove nedelje organizovati svadbu u tradicionalnom duhu. Sa obaveštenjem stigle i dve kutije u kojima su bila imena muških i ženskih farmera iz izvlačila su se imena mlade i mladoženje.

Lepi Mića je izvlačio koverte i izvukao Slobodana Đurkovića koji će na svadbi biti mladoženja i Jelenu Golubović koja je dobila ulogu mlade.

Sloba našalio da je samo molio Boga da ne bude on mladoženja, a Jelena Golubović mlada i da se to baš desilo. Rediteljka je bila presrećna što je dobila ulogu u farmerskoj svadbi.

Podeljene su i ostale uloge pa će roditelji mlade biti Zorica Marković i Šeki Turković, a mladoženje Suzana Petrović i Edin Škorić. Kum je Boris Stamenković, a stari svat Marko Vukotić. Brat mlade će biti Ivan Marinković, a matičar Lepi Mića.

"Svako od vas je imao priliku da prisustvuje nekoj svadbi.
Nažalost većina svadbenih veselja u današnje vreme sadrži sve manje detalja koji predstavljaju oličenje tradicije, istorije I narodnih verovanja.

Da bismo se svi podsetili kako je to nekada izgledalo, vi treba da organizujete svadbeno veselje po starim običajima.
S obzirom na sve uslove I pravila pod kojima vi ovde živite, nažalost nećemo moći da ispoštujemo apsolutno sve običaje, a neke ćemo morati da modifikujemo. Bez obzira na to, trudite se
da naredne nedelje sve dobro pripremite I u subotu organizujete pravu tradicionalnu svadbu.

Kao što znate gazda je izvukao jedan par.
Moramo da naglasimo da su u kutijama bila samo imena farmera koji nisu udati, oženjeni i nemaju decu", pisalo je u pismu.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 21.10.2013

FARMA UZIVO - OPET INCIDENT: Lepi Mića polio Jelenu Golubović vrelom kafom

Jelena je na kratko zauzela Mićino mesto, a ovonedeljni gazda videvši je kako sedi na njegovoj stolici polio je rediteljku vrelom kafom

Kada farmeri imaju sastanak, treba svi da budu prisutni u trpezariji, a jedino mesto za stolom koje je rezervisano, je mesto na česlu stola na kojem sedi trenutni gazda. Kako je Lepi Mića još uvek na toj poziciji, njemu je izgleda zasmetalo što je Jelena Golubović za trenutak sela na njegovo mesto, iako je to mesto njegovo samo kada farmeri treba da se okupe.

Vidševši je kako sedi na njegovoj stolici, Mića je rediteljku polio vrelom kafom.

"Izvini mi se odmah! Odmah ili ću da tražim da direktno budeš nominovan", vikala je Jelena, koja je sada imala priliku da oseti kako je to kada te neko polije kafom, kao što je ona jednom prilikom to uradila Čupi.

"Joj, imaš opekotine prvog stepena, jao to je baš strašno", Mića je bio ironičan.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 20.10.2013

FARMA UŽIVO PREGLED JELENA: Moj bivši ima najveći na svetu!

Jelena se pomirila sa Lepim MIćom koji ju je polio kafom, pa je onda rešila i da kaže jednu interesantnu činjenicu iz njenog života, a to je da njen bivši dečko Dževad ima najveći penis na svetu

Rediteljka Jelena Golubović otkrila je Mići da da njen bivši dečko ima najveći penis na svetu.

Jelena Golubović već je odlično prezentovala svaku sitnici o sebi, pa gledaoce i učesnike Farme više ništa ne može da iznenadi, a ovog puta otvorila je dušu pričajući o veličini penisa svog bivšeg dečka.

Jelena se pomirila sa Lepim MIćom koji ju je polio kafom, pa je onda rešila i da kaže jednu interesantnu činjenicu iz njenog života, a to je da njen bivši dečko Dževad ima najveći penis na svetu.

Lepi Mića se samo nasmejao na ovu konstataciju, a Jelena je nastavila da priča o svom bivšem dečku. Možda je samo htela da isprovocira Čupu kome je pre nekoliko dana rekla da je "sramota za muški rod i da mu je mali", ili se slučajno pohvalila.

FARMU UŽIVO MOŽETE GLEDATI OVDE.

20.06 Čupo je rekao Jeleni da smesta ustane sa klupe. "Može da mi popuši na slamčicu", rekao Čupo Jeleni, a ona mu odgovorila da tako može sa Divnom da razgovara.

Ekrem je seo pored Jelene, i ona se požalila da joj neko stavlja biber na jastuk, što je Ekrem protumačio kao da farmeri žele da je otruju.

 

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 19.10.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds