PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA 5 UZIVO - EKREM BESAN NA JELENU G: Kučka nije dala kapu, pa nema cigareta!

Jevrić je ostao bez cigareta jer se gazdarica sara Trajanović s pijace vratila praznih cegera

Ekrema Jevrića udarila je nervoza jer je ostao bez cigareta zbog Jelene Golubović koja nije htela da na pijaci pokloni kapu Vesne Rivas, pa se gazdarica Sara Trajanović se na imanje vratila sa polupraznim cegerima.

"Sve ovo zato što ona kučka nije dala kapu", požalio se Ekrem Vajsu, a denser je jedva dočekao da Jevriću natrlja na nos kako je do sada branio Golubovićku koja je "zlo od čoveka".

"Eto ti, Eki, a ti je braniš sve vreme, i govoriš joj da ide u finale. A ja tri majice na pijaci skinuo, ostao polugo. Ako ona ubedi ljude napolju da je dobra, mi svi treba da skočimo u Savu! Koja je to džukela od čoveka, goru nisam upoznao", govorio je Vajs, a Ekrem se nadovezao rečima da goru osobu od rediteljke neće ni upoznati.

"Ne zna se koja je gora", rekao je Jevrić, misleći na Jelenu Golubović i Vesnu Rivas.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 19.12.2013

FARMA 5 UZIVO - FARMERI BEZ MESA: Sara histerisala, Jelena Golubović nije dala kapu za hranu!

Gazdarica je optužila Jelenu Golubović kako je ona kriva što sa pijace nisu doneli meso, jer rediteljka nije htela da skine kapu i da je prodavcima na pijaci
 

Ovonedeljna gazdarica na Farmi Sara Trajanović vratila se sa pijace sa slugama Ivanom Marinkovićem i Jelenom Golubović i održala govor u kome je vikala zbog pijace koja ju je dočekala.

"Pijaca me dočekala kao da je paklena nedelja", vikala je Sara, a onda optužila Jelenu Golubović kako je ona kriva što sa pijace nisu doneli meso, jer Jelena nije htela da skine kapu i da je da prodavcima na pijaci. Jelena je rekla da se drži svog stava, jer kapa nije njena, i da je ponela haljinu koja je mnogo skuplja od kape, i da je nju želela da pokloni.

Vesna Rivas ispričala je da ni ona u prošloj sezoni nije želela da pokloni svoj kačket koji je dobila od pokojnog druga i da potpuno podržava Jelenu Golubović.

"Pokazala si da imaš svoj stav i ja te potpuno podržavam!", rekla je pevačica. Tada je počela da se buni i Katarina Grujić koja je ustala i krenula u kupatilo kako bi zapalila cigaretu, ali ju je Vesna Rivas vratila nazad. Onda je Jelena rekla da su tražili obe kape i da ni Sara nije htela da skine svoju.

Posle nekoliko minuta rasprave, kada je Sara uspela da se posvađa i sa Romanom Panić, manekenka je prišla Kaći i naprasno počela da brani Golubovićevu.
"Nemojte upirati prstom u ženu, htela je da skine haljinu", rekla je Sara i objašnjavala kako su zapravo prodavci krivi jer su njih dve htele i da pevaju i da igraju, ali jednostavno nisu htele da skinu kape.

Na kraju je Sara počela da plače, jer smatra kako je Zadruga nije ispoštovala zbog načina na koji su se poneli prema njoj na pijaci, a Kaća joj je objašnjavala da je niko ne smatra krivom i da sigurno neće umreti od gladi što nisu doneli dovoljno hrane.

"Sutra mi je slava, htela sam da sve počasti", plakala je Sara, koja se potom odmah obrušila na sluge kriveći je da nije od njih mogla ništa da uradi.

Komentari (1) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 18.12.2013

UŽIVO FARMA 108. DAN VESNA RIVAS VILA: Vajs treba da pobedi!

Kada bih bila neka vila, ja bih Vajsi dodelila tu pobedu, jer se niko ne bi radovao pobedi kao on, rekla je pevačica
 

Sinoć je na Farmi održana još jedna igra istine, a kao i svaki put do sada, Zadruge je ovom igricom uspela da posvađa farmere i izazove nove svađe. Ipak, Vesna Rivas iskoristila je ovu igru kako bi održala još jedan svoj govor.

Ona je zaključila da Danimir Vajs najviše izmišlja priče na imanju, jer je on rešen da pobedi.

"On stvori film u svojoj glavi i onda ide okolo i ubeđuje ljude da je to istina", objašnjavala je Vesna. Pevacica je dodala kako bi rado Vajsu dodelila pobedu kada bi bila neka vila: "Kada bih bila neka vila, ja bih Vajsi dodelila tu pobedu, jer se niko ne bi radovao pobedi kao on", rekla je Vesna.

Dodala je i kako se on ne bi radovao zbog nagrade od 50.000 evra, već čista satisfakcija zbog koje i izmišlja i laže, kako mu rejting na Farmi ne bi opao. Kasnije su Zorica i Vesna pile kafu i komentarisale farmere, a zaključile su da bi zbog žena ili pobede na Farmi brat bratu okrenuo leđa.

Komentari (6) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 18.12.2013

FARMA 5 UZIVO - Pročitajte pesmu Ekrema Jevrića posvećenu Suzani Perović

Kada je Suzana Perović ispala u nedelju uveče, Ekrem je u intervjuu rekao da će joj napisati pesmu, jer ju je zavoleo više od rođene sestre, a nagovestio je kako će u pitanju biti balada koja će nadmašiti njegov hit "Kuća pos'o"

 

Ekrem Jevrić je od svih žena na Farmi na kraju ipak izabrao Suzanu Perović kao onu koja mu je ukrala srce u petoj sezoni, mada svoju ljubav prema njoj opisuje kao "nimalo seksualnu".

Kada je Suzana Perović ispala u nedelju uveče, Ekrem je u intervjuu rekao da će joj napisati pesmu, jer ju je zavoleo više od rođene sestre, a nagovestio je kako će u pitanju biti balada koja će nadmašiti njegov hit "Kuća pos'o". Da je mislio ozbiljno govori i to što je već napisao tekst, mada je pomalo iskoristio i tuđe stihove.

"Suzo moja Suzana, srećo moja jedina na Farmi smo čudni bili,
pa smo prvo mesto izgubili.
Na muzici sretni bili i šovove sve pravili
Ti si Suzi sva kraljica celog sveta, lepa lepotica.

I hej, Suzana, hej, Suzana
Ti si cveće jorgovana, cvet će uvenuti, a ti nećeš ostariti.
Otišla si gde ćeš bitisa familijom poljubiti, od radosti zaplakati."

Da li će ova pesma koju je Ekrem spremio biti snimljena, s obzirom da Igabala neretko "puca" od ljubomore zbog Ekremovih prijateljica sa Farme i da li će nadmašiti njegov hit, videćemo kada gospodin Jevrić napusti imanje u Lisoviću.

 

Komentari (5) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 18.12.2013

FARMA 5 UZIVO - FARMA SLUGE ŠOK: U štalu idu Jelena Golubović i Ivan Marinković

Ovonedeljna gazdarica Sara Trajanović imala je težak zadatak da izabere sluge, ali je na kraju odlučila i za ženskog slugu postavila Jelenu Golubović, a za muškog
 

Sara Trajanović ove nedelje ima funkciju gazde i to zahvaljujući Suzani Perović koja joj je dodelila ovu dužnost.

Ona je za muškog slugu postavila Ivana Marinkovića, a za ženskog Jelenu Golubović.

Sara je rekla da su svi farmeri radili i da su inače vredni, ali danas posebno. "Danas su svi radili malo brže, pogotovo što je Proka priviknuo", kaže Sara.

Manekenka je prvo podigla Jelenu Golubović, Marijanu, Vajsa i Ivana, što je Marinkovića šokirala.

Jelena se obratila farmerima. "Ja sam se kladila da ću biti sluga.  Osećaj me nije prevario. Detaljno sam očistila štalu jer sam znala da ću biti sluga", rekla je Jelena. 

Sara se složila da je sjajno što će njih dvoje biti sluge jer neće  slušati njihove svađe i prepirke.
Ivan je rekao da će biti "čupavo" što se tiče štapića. "Očekivao sam da će Sara to uraditi, i hvala joj što je pokušala da me sačuva. Mislim da zaslužujem da ostanem na Farmi. I drago mi je što kod nekih farmera vidim bojazan kad je izbor sluga. Ja sam bio tvoj sluga 100 dana, pa ću biti još par dana", rekao je Ivan.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 18.12.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds