PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA UZIVO - TAJNI ZADATAK: Edin treba da pomiri Jelenu i Tutu!

Škorić treba do srede da ubedi Jelenu da se pomiri sa Tutom. On je najpre rekao da odbija zadatak, a onda se predomislio

Produkcija je rešila da se poigra sa Edinom Škorićem, pa mu je tako dala tajni zadatak, ni manje ni više, nego da pomiri Tutu i Jelenu Jovanović.

Naime, Škorić treba do srede da ubedi Jelenu da se pomiri sa Tutom. On je najpre rekao da odbija zadatak, a onda se predomislio.

"Da li može da se odbije zadatak?", pitao je Edin Ognjena, a voditelj mu je rekao da može da ga ne obavi, namerno ili slučajno, ali bivši odbojkaš se ipak predomislio.

"Ok, prihvatam zadatak, igraćemo se", rekao je.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 27.10.2013

FARMA UZIVO - UŽIVO FARMA IZBACIVANJE: Hristijan napustio imanje!

Iako je pobedio u duelu, Hristijan je ipak imao manje glasova i napustio imanje

Makendonski pevač, Hristijan Todoroski, napustio je imanje. Iako je pobedio u duelu, čime su njegovi glasovi bili dupliranji, to nije bilo dovoljno da ostane na imanju.

Simonida Ačević i Hristijan Todorovski su ovonedeljni duelisti i oni će se večeras u areni boriti za opstanak na imanju u Lisoviću.

Simonida je dobila najviše štapića od farmera, dok je makedonski pevač imao najmanje SMS glasova.

Večeras će se Simonida i Hristijan nadmetati su se u areni, a farmeru koji pobedi u duelu glasovi publike će biti duplirani. Imanje će napustiti onaj farmer koji bude imao najmanje SMS glasova.

"Hvala svima koji su mi dali i koji mi nisu dali štapić", rekla je Simonida pošto je saznala da je prvi duelista.

Ovonedeljni gazda Ekrem Jevrić je za ženskog slugu postavio Simonidu Ačević, dok je za muškog izabrao Borisa Stamenkovića. Naime, gazda Ekrem je rekao da mu je bilo teško da odabere sluge i zamolio farmere da mu ne zamere. On je najpre podigao osam farmera, a onda izabrao dvoje. Ekrem je rekao da je Borisa izabrao zato što neće da se brije.

23.00 - Marko Vanila i Čupo su dobili najviše glasova.

84,78 odsto glasova je dobio Čupo i on se vraća na imanje.

22.47 - Čupo kaže da je bio kod Jelenine bake i majke.

"Bio sam kod njih, izvinio sam se što sam bio vulgaran i one su mi oprostile", rekao je Čupo i izvadio prsten koji je spremio za Jelenu.

"Ovo je verenički prsten, ukoliko se vratim, ja ću je zaprositi", rekao je.

"Ja nisam znao ko je ona, jer nisam bio ovde. Pogrešio sam, ne koristim njenu popularnost, bio sam ljut možda na neke druge farmere, a prebacio na nju", rekao je i dodao da će je čekati i ako ne uđe.

Svi farmeri su se složili da bi najviše voleli da se vrati Čupo.

 (Dalje)

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 27.10.2013

FARMA UZIVO - PREGLED DANA: Ekremu produkcija ispunila želju!

Ekrem je čak i zapevao sa Šerifom i sve vreme govorio ”Bravo majstore i gospodine ” ni Zorica Marković nije krila oduševljenje pa se radovala zajedno sa Ekremom

Ekrem je na Farmi od produkcije  za rođendan zatražio da mu dovedu Šerifa Konjevića i Jelenu Karleušu. Šerif Konjević se ipak pojavio na oduševljenje Ekrema i svih ostalih farmera.

Ekrem je čak i zapevao sa Šerifom i sve vreme govorio ”Bravo majstore i gospodine ” ni Zorica Marković nije krila oduševljenje pa se radovala zajedno sa Ekremom.

Jedini koji nije prisustvovao sinoćnoj zabavi i dugo očekivanom gostu je Lepi Mića koji je predhodnih dana Šerifa nazvao pevačem koji ima kaubojsko ime a konjsko prezime.

20.39 - Japa je rekao Jeleni Jovanović da je "dro*a" što je Edina jako iznerviralo.

 

 (Dalje)

Komentari (1) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 26.10.2013

FARMA UZIVO - JELENA JOVANOVIĆ U ČUDU: Nisam verovala u ljubavi iz rijalitija!

Nisam očekivala da će me neko toliko iznenaditi, vremenom me je njegovo ponašanje, njegova zaštita, pažnja privuklo

Pevačica Jelena Jovanović otkrila je da nije verovala u ljubav iz rijalitiju koja joj se desila sa odbojkašem Edinom Škorićem.

Jelena se čudi samoj sebi kako je od tolikog grada uspela da pronađe srodnu dušu u rijalitiju u izolaciji. "Nisam očekivala da će me neko toliko iznenaditi ovde. Prosto vremenom njegovo ponašanje, njegova zaštita, pažnja privuklo me je. To nisam očekivala, već se dogodilo vremenom i Edin je čovek o kojem mogu samo lepo da kažem. Čovek koji je prevaren se ne ponaša kao Aleksandar, već ako te devojka prevari, sedi kući, gledaj Farmu i čekaj da ta devojka izađe pa onda rešite šta imate", otkrila je Jovanovićeva.

Aleksandar Marinković Japa, koji je pre sedam dana ušao na imanje, rekao da su on i Jelena godinu dana bili u vezi pre nego što je ona ušla na Farmu.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 26.10.2013

FARMA UZIVO - IZAZVALA GA: Ekrem uhvatio Svetlanu za grudi!

Ekrem je noćas sa više farmera govorio kako mu se sviđaju Miss Svetlana i Suzana Perović, a sa Svetlanom je otišao i korak dalje. U jednom trenutku dok je pričao sa Cecom, ona se isprsila, a on ju je ščepao za grudi

Noćas su se na imanju u Lisoviću odvijale momačke i devojačke večeri povodom svadbe Slobodana Đurkovića i Jelene Golubović koja je zakazana za subotu. Međutim, noć nisu obeležili mladenci već kontroverzni Ekrem Jevrić.

On je noćas sa više farmera govorio kako mu se sviđaju Miss Svetlana i Suzana Perović, a sa Svetlanom je otišao i korak dalje. U jednom trenutku dok je pričao sa Cecom, ona se isprsila, a on ju je ščepao za grudi. Njoj ovo nije bilo ni malo prijatno i odmah je sklonila njegovu ruku i šutunula ga i potom mu rekla da ima on svoju Igbalu koja gleda ovaj šou i da on ne može tako da se ponaša.

Ekrem je zadužen bio i za glavni biser večeri. Poznato je da on u svojoj pesmi pominje reč „nudista“, samo izgleda da on ne zna i značenje ovog pojma. On je rekao Zorici Marković i Katarini Grujić da biti nudista znači udvarati se nekome.

Inače, dok su pričali zajedno, Katarina je bez ikakvih kompleksa i sujete rekla da Suzana Perović izgleda bolje od nje, iako je plavokosa pevačica daleko starija.

Katarina je tokom večeri i najviše održavala veselje jer je sve vreme bila raspevana, a za to vreme je Jelena Golubović igrala i veselila se.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 25.10.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds