PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA 5 UZIVO - FARMA PREGLED: Sloba i Jelena dobili tajne zadatke

Sloba je poznat kao možda i najveći radnik na imanju, te će mu ovaj tajni zadatak jako teško pasti: mladi pevač do srede neće smeti da se lati ama baš nikakvog posla na imanju
 
 

Sinoć je došlo vreme za raspodelu tajnih zadataka, a svoje su ove nedelje dobili i Sloba Đurković i Jelena Golubović.

Ognjen Amidžić saopštio je Slobi i Jeleni Golubović da će se njih dvoje ove nedelje naći na tajnom zadatku. Naime, Sloba je poznat kao možda i najveći radnik na imanju, te će mu ovaj tajni zadatak jako teško pasti: mladi pevač do srede neće smeti da se lati ama baš nikakvog posla na imanju.

Što se Jelene Golubović tiče, ona je dobila zadatak koji joj se svideo. Naime, ona će morati, takođe do srede, da Ekrema Jevrića nauči delu neke svoje predstave, u kojem nema psovanja: "Samo to?", pitala je Jelena Golubović, te već počela da se raduje svom tajnom zadatku.

20.23 Ekrem je savetovao Jelenu da bi trebalo što pre da se uda. "Ti moraš da odeš i uzmeš sobu, da živiš sa bakom i majkom. Pa onda da se ženiš, vreme ti je da se oženiš", počeo je Ekrem, ali ga je Jelena ispravila "Misliš da se udam", a Ekrem je potvrdno klimnuo glavom.

"Ali ne smeš da se udaš za nekog bogatog čoveka! A ni za siromašnog, nego moraš za srednjeg. On mora da pije i da puši", smatra Ekrem.

20.19 Ivan je Sara saterao u ćošak u ostavi. "Ti si ljubomoran i to uopšte nije loše", rekla je Sara Ivanu, dok je on bio uvređen što je ona Edina postavila za glavnog kod muškaraca. 
"Srce, ja sam i iskusniji i inteligentniji, ti samo pričaš..", rekao je Ivan, dok je Sara rekla da je normalno da je iskusniji jer ona ima 22 godine, a on 35. 
"Ti u svakom momentu hoćeš sebe da istakneš. Ti mene koristiš. E, Ivane ovo, e Ivane ono... ja trčim za tobom, a ti mene ovako ispališ. Znaš kako sad pričaju o meni u kući, kako to izgleda. Ti hoćeš da ti ja budem tu, a ti da me srozaš ovako", rekao je Ivan.
 
 
20.04 Vajs je rekao da mu je žao što Sara nije ranije bila gazdarica jer je sada osigurana. Romana smatra da će se Sara dobro snaći kao gazdarica. "Sara ima dozu tog vojničkog u sebi. Ona uvek zna gde se šta nalazi, da li je voda stigla ili nije i šta nedostaje. Mislim da će se odlično snaći", kaže pevačica. 
Sara je raspodelila zadatke, zaduženje za muškarce je dala Edinu, a Ivan će biti uz nju da joj pomaže, jer je kako kaže "neozbiljan"

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 18.12.2013

FARMA 5 UZIVO - Budalo retardirana, nismo ti dali štapić jer nam je bilo žao!

Budalo retardirana, nismo ti onda dali štapić, jer si plakao iza WC-a, bilo nam te je žao, nismo tada znali da si toliki kreten, vikala je Sara
 
 

Na Farmi je vrlo napeto, jer se bliži izbor sluga. Pošto je Sara gazdarica, svi pretpostavljaju da će za slugu postaviti Vajsa, sa kojim se najčešće i svađa.

Sinoć su opet iskrsle tenzije na imanju u Lisoviću, jer se poveo razgovor o izboru sluga. Najviše varnica bilo je na relaciji Sara - Vajs, jer je denser prokomentarisao kako mu je manekenka još pre dve nedelje rekla da će ga staviti za slugu.

Sara Trajanović se uvek lako iznervira kada je Vajs u pitanju, pa je tako bilo i ovog puta. "Budalo retardirana, nismo ti onda dali štapić, jer si plakao iza WC-a, bilo nam te je žao, nismo tada znali da si toliki  kreten", vikala je Sara, a pridružio joj se i Ivan Marinković, koji očigledno obožava da se umeša u raspravu kada je Vajs na "dnevnom redu".

"Zato on pravi ona drveća, kao tu nešto radi, zato što nema čime drugo da se predstavi... ma kakav bre tvoj CD", vređao je Marinković.

"Ti bre ne znaš kako se igra ova igra... Ako odeš u izolaciju, letiš odavde, to ti potpisujem! A sada jedi ova g***a koja si sam posejao", zaključila je gazdarica Sara Trajanović.

Komentari (3) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 18.12.2013

FARMA 5 UZIVO - PRLJAVI PLES: Marko u haljini Vajsu mešao u krilu!

Crnogorac Marko Vukotić je odlučio da se baš zabavi i da ga oraspoloži pa je obukao haljinu na šljokice i zaplesao oko Vajsa

Marko nasmejao Vajsa.
Naime, zadruga je farmerima dala zadatak da nasmeju Vajsa koji se u poslednje vreme uopšte ne smeje.
"Dragi farmeri, primetili smo da se Vajs najmenje smeje. Odnosno, nismo primetili da se iskreno nasmejao u prethodnih osamdeset dana", pisalo je u pismu.

Crnogorac Marko Vukotić je odlučio da se baš zabavi i da ga oraspoloži pa je obukao haljinu na šljokice i zaplesao oko Vajsa. U jednom trenutku je seo reperu u krilo i zamešao mu u krilu. Vajs se baš opustio i čak poleteo rukom da uhvati Marka oko struka.

"Vukota je lud ko struja. Nasmejao sam se", rekao je na kraju Vajs.

 

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 24.11.2013

FARMA 5 UZIVO - 85. DAN NASILJE NA FARMI: Sloba gađao Jelenu Golubović kukuruzom!

Pevač je zrnima kukuruza gađao rediteljku, a Zadruga je to ocenila kao nasilnički potez i zbog toga je kaznila Slobu oduzimanjem nedeljnog honorara

Slobodan Đurković posvađao se sa Jelenom Golubović i toliko je bio isfrustriran ponašanjem rediteljke tokom svih osamdeset dana na Farmi da je odlučio da joj vrati za sve i gađao je zrnima kukuruza.

Zadruga je to ocenila kao nasilnički potez i zbog toga je kaznila Slobu oduzimanjem nedeljnog honorara.

"Pričam s obom i gađam te. Gađam te jer si đubre. Tebe niko ne voli", govorio je Slobo dok je gađao zrnima kukuruza. 
"Đubre si sam. Samo će da te kazne zbog toga. Deseti put si me pogodio. Ako me opet pogodiš u oko sa zrnom kukuruza, pa ću da odreagujem", pretila je Jelena.

"Nek me kazne, šta je to tvoja stvar. Mene će da kazne. Nema šanse, malo je ona nas zezala 80 dana", odlučan je bio Sloba da iznervira Jelenu. "Jesi li svestan posledica", pitala ga je Jelena.
"Da vidiš kako je kada te neko nervira. Ti si bolesna, pa bolesna. To nijedan doktor ne može da izleči", nastavio je da je gađa Sloba.  
"Molim nadležne da odreaguju", pozvala je Zadrugu Jelena da kazne Slobu.

Budući da je Slobodan još od samog početka bio jedan od "mirnijih" farmera na imanju postavlja se pitanje šta treba očekivati do kraja ovog serijala.

Zadruga je uvela oštrije kazne, pa je tako kaznila Edina i Jelenu direktnom nominacijom zbog šaputanja, a Zorica, Marko i Kaća kažnjeni su nedeljnim honorarom zbog šaputanja.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 24.11.2013

FARMA 5 UZIVO - SARA TRAJANOVIĆ: Vajs je mnogo iskompleksiran i dosadan!

Umara me to njegovo sastančenje i njegove priče.. Ne mislim da je zao i da nije vredan. Ne družim se sa njim i smaraju me njegove priče, rekla je Sara

Sara Trajanović misli da je Vajs veoma iskompleksiran i ona ne može da više da ga sluša na sastancima.

"Već me smara. Stalno nešto priča. Umara me to njegovo sastančenje i njegove priče.. Ne mislim da je zao i da nije vredan. Ne družim se sa njim i smaraju me njegove priče", rekla je Sara.

Trajanovićeva je nakon sastanka koji je Zadruga organizovala napala Vajsa da je nervira konstantno zato što na sve ima komentar i da svaku situaciju mora da da svoje mišljenje.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 24.11.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds