PODRŽITE NAS KLIKOM NA


Farma Uzivo: FARMA DUELISTI: Šeki i Zuzi zajedno u izolaciji, Golubovićeva direktno nominovana

Ukućani su izabrali Šekija za duelistu, dok je publika najmanje glasova dala Zuzi Zu

Šeki Turković i Zuzi Zu su ovonedeljni duelisti, dok je Jelena Golubović direktno nominovana jer je počupala Divnu Karleušu.

Većina farmera odlučila je da da štapiće Šekiju Turkoviću jer je u toku dana zamolio farmere da njega izaberu za duelistu umesto Katarine Grujić jer mu mnogo nedostaju unučići. Pevač je veoma zamerio Divni Karleuši i optužio je da je sve planski uradila.

"Pozdravio bih moju porodicu, prijatelje. Jasno je ko dan da je Divna ovo planski uradila i hvala joj. Reći ću jednu stvar, nijednog farmera nisam izdvojio, nisam nikoga opsovao, zakačio se sa njim ili ga nisam ispoštovao. Ja sam najverovatnije trebao da uzmem Jelenu Golubović i da je išutiram ovde ili mog prijatelja Čupka. Hvala što farmeri misle da nisam dvoličan. Ako da bog sreće i zdravlja ja sam sutra kući", rekao je Šeki pošto su većina farmera odlučili da ode u arenu.

Najmanje glasova publike imala je Zuzi Zu pa će se pevačica zajedno sa Šekijem i Golubovićevom naći u areni.

Pravo da daju štapić nisu imali Jelena Golubović, koja je direktno nominovana, i Gazda Jezda koji je u četvrtak ušao na imanje.

Šekiju Turkoviću je veoma teško palo što je Divna Karleuša, ovonedeljni gazda, za muškog slugu postavila baš njega.

"Nisam ovo očekivao, ali drago mi je što me je izabrala, jer je pokazala da je dvolična", bio je uvređen pevač.

Katarina nije bila ljuta ni iznenađena jer je za nju rijaliti Farma igra. "Svi ćemo biti sluge, drago mi je da sam Divni sluga, jer sam dobra sa njom".

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 05.10.2013

UŽIVO FARMA IZBACIVANJE Tajni zadatak: Mića treba da ubedi Kaću da pokloni Jeleni cipele

Crni i Sara boriće se u kvizu znanja, a imanje će napustiti onaj farmer koji bude imao najmanje glasova publike

Ovonedeljni duelisti su Sara Trajanović i Dragan Krstić Crni. Farmeri su najviše štapića dali Sari pa je ona postala prvi duelista, dok je publika najmanje glasova dala Crnom.

"Pravedna sam i ne ljutim se ni na koga", rekla je Sara i dodala je da je pretpostavljala da će biti ovako. Većina farmera je štapiće dala misici, obrazlažući da su svi dobri i sa njom i Mićom, ali su se ipak odlučili za nju da dobije i da je pošalju u arenu.

Večeras će se Crni i Sara naći u areni, a imanje će napustiti onaj farmer koji bude imao najmanje glasova publike.

22.47 - Ognjen je sa Akijem

"Nije mi teško palo što sam dobio štapić, prošao sam već kroz sve to", rekao je i dodao da se dobro snalazi sa tajnim zadatkom i da se nada da će uspeti.

Što se tiče Sare kaže da je sve super, ali da ima vremena i da će videti šta će tu još biti.

22.41 - Ognjen je sa Markom Vukotićem.

"Utisci su dobri, šta znam, očistili smo sve što smo mogli. Nismao bili gladni, nije nam bilo hladno. Sve u svemu sam zadovoljan", rekao je gazda i dodao da mu je bilo teško.

"Teško mi je palo jer me svako malo cimaju, a i izbor sluga. Malo su se uvredili kad sam iskreno izneo činjenice", kaže i objašnjava zašto je večeras u lažnom izbacivanju dao Akiju štapić.

"Zatekli ste nas, sa njim sam najmanje vremena proveo, ali on je dobar dečko i znam da se ne bi ljutio". Što se tiče duelista kaže da bi voleo da ostane Crni, jer je sa Sarom imao manjih rasprava.

22.26 - Vajsu je danas rođendan, Ognjen je doneo poklone koje je reper dobio od porodice

Vajs je dobio pismo od porodice i dok je čitao rasplakao se.

Iako je Vajs juče od porodice tražio da mu pošalju hranu i piće, reper je dobio samo tortu, čini se da mu nije baš prijatno.

 

 

22.20 Ognjen je sa Lepim Mićom, ima za njega tajni zadatak

"Ostava je pod kontrolom, hrane nema baš, ali ovde nema nikog"

On je dobio tajni zadatak da ne opsuje nijednom do srede - to je bila šala. Pravi zadatak je da ubedi Katarinu Grujić da pokloni cipele Jeleni Golubović.

22.04 - Ognjen je sa Markom Vanilom

Voditelj je rekao da je sve zaintrigirao Markov odnos sa životinjama, a di-džej je objasnio o čemu se radi

"Nikad me nisu zanimale životinje, nisam se susretao sa njima i zato ništa nisam znao o tome. Morka, Tetreb i Kos su koze", kaže Marko i dodaje da nije sramota to što ne zna. Ognjen je rekao da se nada će naučiti i da ga potpuno razume.

 

22.00 - Izbacivanje je počelo

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 29.09.2013

FARMA UZVIO: DŽIDŽA SE VRATILA: Posetila baku u bolnici

Aleksandra Džidža Stojković odvezena je sa imanja u Lisoviću, ali ne zbog sebe, već je išla da vidi baku koja je u bolici
 
 

Pevačica Džidža Stojković napustila je na kratko imanje u Lisovićima kako bi posetila baku koja je u bolnici.

Oko 15 sati, mlada pevačica Aleksandra Džidža Stojković odvezena je sa imanja u Lisoviću kako bi videla baku koja leži u bolnici i tamo je provela nekoliko sati.

Kada se vratila, Džidža je rekla farmerima o čemu se radi, i navela da ne sme više ništa da otkriva.

Pevačica se vratila na imanje pre večerašnje dodele štapića i odlučivanja o nominovanima za ispadanje.

Podsetimo, Zorica Marković je provela dva dana u bolnici, a za sada je misterija da li je nešto ozbiljnije u pitanju u slučaju Džidže.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 28.09.2013

FARMA UŽIVO 26. DAN UMALO TUČA: Mića nasrnuo na Vajsa!

Letele su stvari sa stola, a zahvaljujući Mikiju Đuričiću i Marku Vukotiću koji su Miću zadržali, nije došlo i do fizičkog kontakta

Danas je 26. dan otkako su se farmeri okupili na imanju u Lisovićima, tenzije rastu iz dana u dan, a čini se da takmičari polako "pucaju po šavovima". Sitni incidenti su svakodnevnica na imanju, a nisu im strani ni fizički obračuni, iako su strogo zabranjeni. Današnja dešavanja na Farmi možete pratiti sa nama.

14.53 - Jelena traži Čupu dok ga Šeki i Igor kriju

Jelena Golubović trežila je po kući i dvorištu Čupu, ali on izgleda ne može više da provodi vreme sa rediteljkom. Naime, on je pričao sa Igorom Starovićem i Šekijem Turkovićem kada je čuo da ga rediteljka zove, a onda se sakrio.

"Evo je ide ovamo, pomeri se malo, videće te", pričao mu je Igor.

Jelena je želela da mu opere stvari, ali i da ga ubrza, da bi se okupao pre "ovih što čiste go**a", kaže reiteljka.

11.37 - Jelena Golubović zabavlja farmere u kuhinji

Naime, rediteljka je od jutros prilično raspevana, na repertoaru su Severina i Novi fosili. Miki Đuričić je bodri i zajedno sa njom peva. Mića je izveo svoju verziju pesme "Kako je dobro videti te opet"

"Kako je dobro videti te opet, slomiti ti noge i polomiti ramena", pevao je Lepi Mića, a Jelena je rekla da nije čula tu verziju.

Pevač Lepi Mića sinoć je krenuo fizički da se obračuna sa Vajsom jer je reper pominjao njegovu ženu. Letele su stvari sa stola, a zahvaljujući Mikiju Đuričiću i Marku Vukotiću koji su Miću zadržali, nije došlo i do fizičkog kontakta.

Nakon ovog incidenta Vajs je tvrdio da uopšte nije pominjao njegovu ženu, a njih dvojica su razmenili niz psovki. Kasnije je većina farmera osudila ponašenje Vajsa.

Miki, Suzana Perović, Crni, Džidža, Sloba, Simonida i drugi farmeri su rekli denseru da ne zna da se igra, da je jako sujetan i da je jako živčan.

"Ljudi, ovde će neko glavu izgubiti!", rekla je Suzana nakon ovog sukoba.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 27.09.2013

FARMA UŽIVO: Milan Stanković ulazi na Farmu!

Milan Stanković ulazi na Farmu!

 

Pevač Milan Stanković ulazi na Farmu.

On će biti gost na žurci koju farmerima svakog petka priređuje Zadruga. Pored Milana, farmere će zabavljati i Milica Todorović i Stefan Petrušić.

Pevač ulazi na imanje kako bi što bolje promovisao svoj novi singl "Od mene se odvikavaj". Podsetimo, Milan je uz novu pesmu, svojim fanovima predstavio i novi imidž.

On je sada smeđokos, a svoju doteranu figuru je pokazao u spotu koji se sam režirao. Stanković je rešio da se posle tri godine pauze, u velikom stilu vrati na scenu.

Podsetimo, prošlog petka je Goca Tržan bila gost na žurci, i iako je otpevala samo dve pesme, izazvala je veliku pažnju farmera. Žurku su kasnije doveli do usijanja Miloš Bojanić, Andrija Aki Marković, Andreana Čekić i Jelena Gerbec.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 27.09.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds