PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA 5 UZIVO - JELENA PSOVALA DETE, MARKO POBESNEO: Fukso, udariću te!

Rediteljka je opsovala dete Ivanu Marinkoviću, pa je Crnogorac poludeo i nasrnuo na Jelenu

Marko Vukotić izgubio je živce kada je Jelena Golubović u svađi Ivanu Marinkoviću opsovala ćerku Lenu i nazvao je "prljavom fuksom", a zatim je upozorio da će je udariti.
Naime, prvo su se posvađali bivši muž Goce Tržan i Jelena, Ivan je rediteljki opsovao majku, što je nju posebno razbesnelo.

"J..m ti dete", uzvratila je Jelena Ivanu, što je jako razljutilo Marka koji se umešao u raspravu.

"Sram te bilo, ne diraj decu. Fukso raspala, prljava. Udariću te sada", urlao je Marko revoltiran što je Golubovićeva spomenula decu u celoj svađi. Iako je upozorio da će je udariti do fizičkog kontakta ipak nije došlo, pre svega jer su se tu našli Edin Škorić i Slobo.

"Ona je podla, ona je zla. Ne mogu da verujem da ljudi ne vide kakvo je ona zlo. Čeka ceo dan da te udari najniže", vikao je Ivan, a Edin i Marko Vukotić su se složili. Marko je uzeo balegu i stavio u cipele. "Rat verbalni sa njom ne može niko da dobije", rekao je Vukotić.

Marko je posle ove svađe ipak shvatio da je preterao i izvinio se Jeleni Golubović tokom davanja štapića, a rediteljka je prihvatila izvinjenje iako je u toku dana rekla Zorici da mu neće oprostiti jer je Vukota bio prvi koji se bunio što se psuje majka, a Ivan je njoj prvi opsovao.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 03.11.2013

FARMA 5 UZIVO - FARMA UŽIVO 64. DAN: Romana i Marko se poljubili pred farmerima!

Ajd sad da je filmski poljubic", naredila je Zorica, dok se Romana malo nećkala pa ju je Zorica dovukla do Marka koji ju je poljubio

Romana Panić i Marko Vukata poljubili se pred drugim farmerima.
Naime, na imanju u subotu uveče farmerima je bilo dosadno pa odlučili samoincijativno da se igraju Igre izazova, koju im Zadruga zadaje radi nagrade.

"Ajd sad da je filmski poljubic", naredila je Zorica, dok se Romana malo nećkala pa ju je Zorica dovukla do Marka, Japa ju je nagovarao da je reč o igri.

Poljubac je na kraju pao iako je Marko između njihovih usana stavio svoj palac.

"Al se mala dobro ljubi", našalio se Vukotić posle poljupca koji je odjeknuo.

Podsetimo, farmeri su otpočetka spominjali da se Romani najviše dopada Marko Vukota, što pevačica nikada nije demantovala sem da je maneken mnogo mlađi od nje i da ima devojku.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 03.11.2013

FARMA 5 UZIVO - FARMA ŠTAPIĆI: Divna, Ekrem i Mis Svetlana idu u izolaciju!

Farmeri su najviše štapića dali Ekremu, Divna je direktno nominovana, a gledaocima je bila najmanje zanimljiva Mis Svetlana

 

 Farmeri su najmanje štapića dali Ekremu, sa čim on nije imao problem, Divna je direktno nominovana, dok je gledaocima najmanje bila zanimljiva Mis Svetlana.

Zvezda Granda Katarina Grujić, ovonedeljna gazdarica, za muškog slugu postavila Ekrema, a za ženskog svoju koleginicu Džidžu, dok je Divna direktno nominovana.

Kaća je rekla da mnogo voli Džidžu i Ekrema, ali da joj najviše oni odgovaraju i za pijacu. "Divno je vreme, ja sam se molila Bogu da budem sluga, da se naspavam i odmorim", rekla je Džidža.

Divna je kažnjena direktnom nominacijom jer je u toku nedelje počupala Jelenu Golubović i otkinula joj lenčić jer je rediteljka prozovala njenu ćerku da je loša pevačica.

Ognjen je na imanju i farmerima čita pismo. Jelena Jovanović i Ivan Marinković su kažnjeni nedeljnim honorarom jer su pušili na nedozvoljenim mestima na imanju.

Boris je dao Ekremu štapić rekavši mu da je dobar, ali da je Džidža njegovih godina. Tuta je dao Džidži štapić. Ivan Marinković je rekao da Džidžu mnogo voli i dao je Ekremu štapić. Marijana je takođe Ekremu dala štapić, kao i Romana. 
Svetlana je izjavila da mnogo voli Džidžu, dala Ekremu štapić i poručila mu da se probudi. Vukotić je dao Ekremu štapić i izvinio se Jeleni jer joj je stavio balegu u cipelu jer se mnogo iznervirao. Jelena se zahvalila i prihvatila izvinjenje.
Sloba je rekao da mora da da Džidži štapić i da mu nije teško. Simonida je dala Ekremu štapić, dok je Jelena dala Džidži i rekla da je Ekrem "hiperinteligentan". Šeki i Vajs su dali Ekremu štapić.

Lepi Mića dao Ekremu, a Sari je drago što je upoznala Ekrema, ali mu je dala štapić. Suzana, Edin i Jelenea su mu dali štapiće. Zorica je rekla da zna Džidžu odmalena i da njen štapić ništa neće promeniti, dala Ekremu štapić.
Ekrem je rekao da neće da uči. "Ne pomaže ti ni to. Ne znam, videću još", rekao je Ekrem.

Džidža se zahvalila farmerima na lepim rečima i na ćutanju, kao i Kaći gazdarici. "Ništa nisam radila danas, banjala sam se ceo dan", rekla je Džidža kroz osmeh.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 02.11.2013

FARMA 5 UZIVO - FARMA 63. DAN Pogledajte Jelena Golubović peva pesmu JK!

Ćemo je pevao Karleušinu pesmu "Afrodizijak", a Jelena Golubović je sve vreme skakala, plesala a onda je čak i uzela mikrofon i otpevala reč pesme

 

Luda žurka.
Gosti na imanju u Lisovićima bili su Nada Topčagič i Ćemo. Čim je Nada ušla u kuću počela je žestoko, a najviše se obradovala Lepom Mići, kojem se bacila u zagrljaj, dok je pevala svoj veliki hit "Jutro je". 
Jelena Golubović je odmah skočila na noge, i iako je bila pošteđena do petka i nije skoro izlazila iz kreveta, na žurki je bila najveselija.

Čak je i zapevala pesmu Jelena Karleuše, koju od početka rijalitija neprestano spominje i govori da ona nije nikakva pevačica zbog čega je u neprestanoj svađi sa Divnom Karleušom, a novinarka ju je čak i počupala pa je ove nedelje i direktno nominovana.

Ćemo je pevao Karleušinu pesmu "Afrodizijak", a Jelena Golubović je sve vreme skakala, plesala a onda je čak i uzela mikrofon i otpevala reč pesme.

Podsetimo, Jelena Golubović je ove nedelje izvređala pevačicu tako da ju je Divna počupala za kosu i otkinula lančić. "Vaša ćerka ne ume da peva, svi to kažu i niko je ne smatra za koleginicu. Ona je krvavim rukama snimila CD", govorila je Jelena.

Jutros je Jelena potvrdila da je pevala pesme Jelene Karleuše.

"Pa šta ako sam pevala. Ona ima samo tri hita", rekla je Golubovićka Zorici Marković, koja joj je potom savetovala da prestane da spominje ta tri hita jer je dosadila s tim.

 

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 02.11.2013

FARMA 5 UZIVO - POGLEDAJTE: Farmeri imitirali jedni druge i smejali se do suza

Zadruga je farmerima dala novi zadatak: svako od njih je dobio dužnost da imitira nekog drugog farmera suprotnog pola, i to po rasporedu koji je sastavila Zadruga

Farmeri su se, posle niza dana ispunjenih prepirkama i svađama, konačno i dobro zabavili i ismejali, i to zahvaljujući novom zadatku koji su dobili od Zadruge, a to je da imitiraju jedni druge.

Naime, Zadruga je farmerima dala novi zadatak: svako od njih je dobio dužnost da imitira nekog drugog farmera suprotnog pola, i to po rasporedu koji je sastavila Zadruga.

Međutim, umesto da shvate to kao dobru zabavu, već na samom početku je bilo negodovanja među farmerima, tačnije kod jednog: Lepog Miće.

Njemu se nije dopalo što je Jeleni Golubović zapalo da ga imitira, odnosno nije hteo da joj pozajmi svoju čuvenu plavu trenerku kako bi ona svoju ulogu bolje iznela.

Zbog toga je Lepi Mića odbio da učestvuje u igri, a time i sabotirao zadatak. Za razliku od njega, ostali farmeri nisu imali problem sa pozajmljivanjem svojih stvari onima koji treba da ih imitiraju.

Inače, Jelena Golubović je farmerka koja je imala tu čast da probije led sa imitacijama. Njena izvedba Lepog Miće bila je i više no uverljiva, budući da je akcenat njene glume bio na onom po čemu je pevač prepoznatljiv: psovkama! A kao šlag na tortu, Golubovićeva je zapevala i "Zove Dinara...".

 (Dalje)

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 01.11.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds