PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA UZIVO / PREGLED DANA: Nakon poljupca sa Marijanom, Vukotić zabrinut za verenicu

Marko Vukotić sinoć je komentarisao pred kamerama svoj odnos sa Marijanom. Rekao je da ga je stvarno strah kako je sve to prikazano i "isečeno" i šta bi njegova verenica mogla da pomisli

Marijana Leontijević otvorila je dušu Zorici Marović i razgovarala je sa njom o Marku Vukotiću sa kojim je spavala u istom krevetu, grlila se, a posle toga bila zaključena u kupatilu.

Marijana kaže da je Romana pričala sa Markom i komentarisala manekenku, a da je on pevačici objašnjavao kako nema ništa sa njom. Manekenka je dodala da ne želi da uništi Markov život, jer on ima verenicu, a onda su i ona i Zorica počele da se smeju.

"Nisam baš odlepila, ali prija mi. Ne mogu da kažem da mi ne prija", rekla je Marijana, a Zorica joj je odgovorila: "On je meni rekao da mu nije svejedno". Dodaje i da joj je priznao kako ne zna šta će da radi sa Marijanom. Ova zaljubljenost rezultirala je međusobnim izbegavanjem, a Zorica je savetovala manekenki da ne odustaje i ne stopira svoje emocije.

Marko Vukotić sinoć je komentarisao pred kamerama svoj odnos sa Marijanom. Rekao je da ga je stvarno strah kako je sve to prikazano i "isečeno" i šta bi njegova verenica mogla da pomisli. Dodao je kako mu nije jasno iz kog razloga su ga povezivali sa Romanom i naglasio da se sa Marijanom samo šalio. Zorica Marković je, međutim, rekla u intervjuu da joj je sama Marijana rekla kako su se ona i Marko ljubili u wc-u one noći kada je ona pokušala da uđe unutra i zapali cigaretu.

21.06 - Farmeri su igrali Igru istine.

Ekrem je pitao jelenu da li je bilo seksa. "Bilo bi da nije Simonida partibrejker upala", rekla je rediteljka.

20.50 - Sara je optužila Jelenu da je isprljala toalet

"Idi tamo i operi toalet. sad sam bila da proverim i sve je krvavo. Ja neću da perem a ti da s**eš", vikala je Sara.

Iako su joj svi govorili da ide i opere toalet, Jelena nije želela da prizna da je to uradila. "Ekrem je bio posle mene, on je video da nisam to uradila", rekla je rediteljka, dok je Ekrem rekao da je on bio na cigari.

Sara nije prestajala da viče na Jelenu. "Aljkavušo, prljavušo, uzmi kofu i operi toalet. Ja da sam muško ne bih te ni takla kakva si prljava", vikala je Sara. Lepi Mića se pridružio manekenki rekavši je je Jelena bezobrazna i prljava.

Ni Čupo nije ostao nem, pa je i on udario na rediteljku.

"Marš tamo, stoko jedna, idi tamo operi toalet, prljavušo jedna", rekao je Čupo. Jelena je bila u šoku kako on razgovara sa njom "Ti i ja smo završili".

"Ma završili smo, briga me, kakav ti je to fakultet i vaspitanje, sva si štrokava", vikao je Čupo, a farmeri su ga podržavali.

20.37 - Lepi Mića je pitao Ivana ko mu je najdraža žena posle Sare

"Divna Karleuša", rekao je Ivan. Mića je rekao da može slobodno da kaže jer Divna nije tu.

"Prvo Sara, pa Divna, pa Suzana", rekao je Ivan, a onda dodao da je Marijana na sedmom mestu.

20.31 - Sara, Romana i Simonida pričaju koliko je Jelena Golubović prljava

"Ona skine uložak i sve joj cure, alo bre, ne razumem, meni ne curi ni kod kuće", rekla je Sara

20.25 - Jelena je rekla Ekremu da ga Simonida ze*a pesmom koju mu je dala

"Znam, hoće mala da uzme glasove preko mene", rekao je Ekrem

"Pa da, zato što je niko i ništa i ima samo to. Oni vas zezaju. To je ženska pesma, a dali su vama da naučite", rekla je rediteljka.

20.24 - Romana je rekla Simonidi da su svašta pronašli ispod njenog kreveta

"Našli smo zlo ispod tvog kreveta", rekla je Romana

20.09 - Jelena i Mića su se posvađali

"Mislim da je poludeo zato što je namerno stavio ljude kojima je danas praznik da rade, a ja sam mu ukazala na to. To je kao da je mene stavio da se da radim a Božić je", rekla je rediteljka.

"Da li ej ovaj Bajram sličan našem Božiću ili Uskrsu?", pitala je Jelena šekija, ali on nije želeo da priča o tome. "Ne znam Jelena, nemoj da me pitaš o tome"

Zorica joj je rekao da je preterala i da ne pita ništa više. "Pa samo sam ga pitala, ali on ne zna", rekla je jelena.

Edin je kasnije zaključio da je Jelena jadna.

"Ako ti je jadna, vodi je kući. Preterala je", rekla je Zorica.

"Pa to i ja kažem, jadna je i ne može dalje da ode. Na istoj smo strani", uzvratio je Škorić.

20.01 - Jelena Golubović budi farmere

"Ajde beži, s*so jedna. Idi tamo izvuci s*su", rekao je Čupo Jeleni, a ona ga je pitada da li zna šta priča i kakve veze imaju njene grudi sa buđenjem.

Farmeri pričaju da je zadruga dobila kontra efekat najavljenom paklenom nedeljom.

"Mi smo svi raspoloženi, svi imamo svoja zaduženja, odradimo to i sve je super", rekao je Boris. Igor je rekao da ne zna zašto je nedelja paklena. "Sve je super samo što moramo ranije da ustanemo", rekao je.

Komentari (1) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 17.10.2013

FARMA UZIVO: FARMA 44. DAN NEĆE SILIKONE: Jelena Golubović ponosno pokazala grudi!

Jelena Golubović žalila se Šekiju Turkoviću da je dobila alergiju i to jer je bila sa Čupom u senu
 

Jelena neće silikone.
Rediteljka Jelena Golubović ponosno je pokazala svoje grudi pred svim farmerima da bi dokazala da ona na sebi ništa ne treba da menja i da joj ne trebaju silikoni. Golubovićeva je tako pokazala sve svoje kvalitete svog prirodnog tela i da njoj nije ništa veštačko i da ne treba ništa da promeni na sebi, iako su farmeri izglasali da je ona jedini krivac za paklenu nedelju i da mora da se promeni.  

"Poenta je da ne treba stavljati silikone", rekla je Jelena i svukla majicu i pokazala grudi, dok su se svi farmeri zgrožavali.  
"Ovo je rijaliti. Ona je umetnica", rekla je Suzana.  

"Tebi hitno trebaju silikoni", rekao joj je Ivan Marković.
"Ja silikone ne moram da uradim. Mogu da ih uradim kada hoću, a ti mozak ne možeš da ugradiš", odgovorila mu je rediteljka.

Pre nego što je Jelena otkrila svoje grudi,  farmeri su prvo po naredbi zadruge imali zadatak da izglasaju koji farmer je najviše doprineo da ova nedelja bude "paklena" za sve farmere. Oni su najviše glasova, čak 19 dali Jeleni Golubović, a nijedan glas nije dobio jedino Edin Škorić.

Zbog toga je kasnije stiglo obaveštenje sa pohvalama na račun Edina da jedini nije krivac za "paklenu" nedelju i da je farmer bez mane, a za to je dobio zadatak da promeni ponašanje najodgovornije Jelene. Škorić treba da nauči Jelenu kako da se ponaša na imanju.

Aleksandra Janković: Gole grudi su njena borba protiv licemerja

Psiholog Aleksandra Janković smatra da je Jelena Golubović pokazala grudi kako bi isprovocirala farmere.

"Farmeri najviše komentarišu da je Jelena predstavnik kulture, ali svi zaboravljaju da su i oni VIP ličnosti. Ovo je još jedna Jelenina provokacija i borba protiv licemerja. Ona na neadekvatne aktivnosti pokušava da izazove reakcije koje neguju dvojni moral. Gole grudi nemaju veze jer takve stvari svi mogu da vide u raznim časopisima, a i na ulici. U „Farmi“ ima dovoljno persona koje su pokazivale grudi. Ovaj postupak je još jedan pokušaj da iziritira farmere kako bi oni pokazali svoje pravo lice. Golubovića je dobila simpatije javnosti, a antipatije unutrašnjosti".

Savo Bojović: Žene su ljubomorne na Jelenine grudi

Seksolog Savo Bojović misli da Jelena treba da pokazuje grudi ako su lepe.

"Ne pratim „Farmu“, ali pojam kod ljudi između lepog i ružnog, dobrog i lošeg različito se doživljava, pogotovo što se u javnom životu sve dozvoljava da se vidi. U Jeleninom slučaju je to kod nekoga izazvalo negativnu energiju, a kod nekoga oduševljenje. Mali broj muškaraca neće negativno reagovati ako vidi lepe dojke, ali će zato žene ružno komentarisati. Sve je stvar ukusa."

15.00 - Marijana priča sa Zoricom o Marku Vukotiću

Ona je priznala da postoje emocije: "Priznajem, odlepili smo oboje, ali ne smemo ništa. Sad se izbegavamo, a prija mi i privlači me", rekla je i dodala da je će se prema njemu ponašati isto kao i on prema njoj.

Zorica ju je posavetovala da ne krije emocije i da je to što im se dešava lepo.

14.09 - Jelena Golubović pokušava da izvuče od Čupe šta oseća prema njoj

"Kad mi digneš živac, dođe mi da te ujedem, kad si dobra, dođe mi da te poljubim. Ali jednog dana ću te ujesti za srce, kad me prevariš sa režiseriima, kondukterima i šoferima", rekao je Čupo rediteljki, a ona ga je pitala zašto tako misli o njoj.

"Pa rekla si da ideš u Ukrajinu", odgovorio je Čupo.

"Pa idem kod prijatelja, ti mi ništa ne veruješ", besnela je Jelena.

 

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 15.10.2013

FARMA UZIVO - FARMA IZBACIVANJE: Marko Vanila napustio imanje!

Marko je napustio imanje iako su mu duplirani glasovi nakon pobede u duelu

Marko Vanila napustio je imanje. Iako je pobedio u duelu čime su mu glasovi bili duplirani, to nije bilo dovoljno za ostanak.

I Divna i Marko namerno su davali pogrešne odgovore u areni kako bi onaj drugi dobio više poena. Marko je na kraju pobedio i njemu su bili duplirani glasovi. Divna je bila pomalo razočarana što ona nije napustila imanje.

Naime, Divna i Marko su ovonedeljni duelisti na Farmi. Novinarka je dobila najviše štapića farmera koji su birali između nje i drugog sluge Igora Stavrovića, dok je najmanje glasova publike dobio Marko Vanila.

Farmeri su dali više štapića Divni zato što je ona to želela, a ona se svima zahvalila i rekla da je to i očekivala.

"Ja sam želela da izađem i očekivala sam ovo. Pre nekoliko dana sam imala izliv ljubavi. Hvala svima, divni ste, da nema nekih koji kvare ovu igru, ova Farma bi bila jedno od najveselijih", rekla je Divna.

Farmeru koji pobedi u duelu glasovi publike će biti duplirani. Imanje će napustiti onaj farmer koji bude imao najmanje SMS glasova.

23.43 - marko Vanila je stigao!

23.28 - Zorica je rekla Čupi da "odradi" Jelenu ako joj je obećao.

"Čupo, ako si joj obećao onda joj ispuni to što si rekao", rekla je Zorica.

"Nema gde, ne smem, ovde su svuda kamere", objasnio je Čupo.

On je kasnije u intervjuu rekao da mora da razgovara sa Jelenom da se ne ponaša tako i da mu više ne traži seks.

Jelena i Čupo sukasnije otišli u štalu gde su se mazili. farmeri su ih gledali, pa su oni prekinuli. Slobo i Ekrem tvrde da su videli da su rediteljka i Čupo imali seks.

23.17 - Jelena Jovanović i Edin ispričali su zašto su skinuli bubice, zbog čega su kažnjeni.

"Bila sam tužna i morala sam da se isplačem, a ne mogu pred kamerama. To je nešto privatno, namerno smo skinuli bubice i nije me bilo briga", rekla je Jelena.

"Mi smo bliski, bilo joj je teško, rasplakala se i ja sam je u tišini saslušao. Ništa se nije desilo", rekao je Edin.

23.15 - Edin je pitao Simonidu da li joj nedostaje seks.

"A tebi, ne znam da li smem da pitam", rekla je Simonida.

"A zašto ne bi smela, psujete ovde i šta ne radite i sad je seks bauk. Nedostaje mi", prizano je Edin.

23.11 - Jeleni su bacili čizme

Čupo je našao Jelenine čizme. "Evo ti, idi operi"

Ona je uzela čizme i unela ih unutra. "Ko je ovo uradio. ja nisam nikome ništa uništila", rekla je. Farmeri su je ignorisali.

"Od ljubomore neko će da umre".

Ekrem kaže da nju na Farmi niko ne voli, ali da je voli narod. "Ja sam gledao, narod je voli. Ja sam joj rekao da ne radi tako da je ne vole. Mene svi vole, ja sam sa svima dobar", komentarisao je Jevrić.

Jelena je pretila da će slomiti kičmu onome ko joj je bacio čizme. "Taj ko je bacio je neko ko se razume u stvari. Ovo su skupe čizme".

23.07 - Ekrem kaže da bi imao Jelenu da hoće

"Ja bih mogao da uzmem Jelenu Čupi kad hoću, ali ne smem od žene", reklo je Jevrić u intervjuu. On je posavetovao jelenu da ne ide sa Čupom.

"Nemoj da ideš sa Čupom, ne voli te narod zbog toga", rekao je.

22.57 - Hristijan je stigao na imanje!

Farmeri su ga odlično prihvatili i dobro se snašao.

22.49 - Zorica priča o Marku i Marijani.

"Jao kako je Marko Vukota pocepao onu malu", rekla je i objasnila "Sinoć ona ušla da se našminka, a zaključala se. Ja se pitam što se zaključava kad se samo šminka, kad ono ona sva razmazana", rekla je Zorica.

Marijana priča sa Jelenom Jovanović. "Ja imam granice i ne kajem se što provodim vreme sa njim. Vrh mi je".

22.45 - Džidža priča o Mikiju.

"Rekla sam da se ovde neće ništa desiti i da ćemo pričati kad izađemo", rekla je pevačica i dodala kako je on pričao da su sva različita sveta.

"Ako je on bio spreman da ode tako, šta bi onda uradio da smo napolju. Da smo na moru i posvađamo se, recimo, on bi otišao i ostavio me", ispričala je.

Ivan je komentarisao Mikija. "On mi je juče rekao da se zaljubio u Džidžu, ne mogu da verujem da je otišao. Nije mogao da izdrži".

"Besna sam i mnogo mi je žao. igor mi viče jutros dobro jutro, meni oči pune suza. Ne mogu da verujem da on nije toliko jak. Osećam se kao da me je najrođeniji izdao".

22.43 - Jelena se ljuti na Čupu.

"Ja hoću da popijem kafu, donesi mi. Svi su popili kafu i popušili cigaru, samo ja nisam", rekla je rediteljka.

22.16 - Divna i Marko su u areni

Marko Vanila pobedio je u duelu i njegovi glasovi biće duplirani. I Marko i Divna namernos u davali pogrešne odgovore da bi onaj drugi dobio više poena.

Divna je imala 54,91 odsto glasova publike, dok je Marko, nakon dupliranja, imao  45,09 odsto glasova.

22.14 - Olivera, Markova sestra je u studiju.

"Mislim da mu je svega dosta i da mu nedostaju prijatelji i porodica. Ja bih volela da ga još malo gledamo, ali videćemo", rekla je Olivera.

"Najteže mi je bilo da gledam sukob sa Mikijem, posle je bio malo u depresiji".

22.08 - Divnina sestra Danijela je u studiju

"Podržavam svaku Divninu odluku, ona zna zašto je poželela da ide kući. Ona je divan čovek da sa njom živiš", rekla je. Ona smatra da je taktika Jelene Golubović da napada Divninu porodicu. "Divna vrlo umereno reaguje na to vređanje. Retko ko bi tako reagovao".

Divnina sestra smatra da joj najviše nedostaje porodica i da je na Farmi mrtva trka. "Ja gledam one poruke kad gledam Divnu i ljudi pričaju kako je Jelena jadna, jer je svi napadaju. Ne znam gde taj narod gleda, ona od početka napada one ljude".

"Farma je pojam indukovanog ludila, ja to tako vidim", rekla je Danijela. i dodala da je Jelena Karleuša od starta bila protiv Divninog ulaska.

21.57 - Ognjen je sa Simonidom, ona će dobiti tajni zadatak

Ona treba da natera Ekrema da nauči njenu pesmu i pokrete. Za to ima vremena do srede.

"Izvodljivo je mada ne znam koliko on zna da čita. On je već izrazio želju da nauči moju pesmu", rekla je Simonida.

21.49 - Ognjen je sa Jelenom

"Ja sam zadovoljna gazdovanjem, najmanje svađe je bilo oko hrane. najmanje smo hrane doneli sa pijace i najmanje smo se svađali. Teško mi je da napustim fotelju. Baš mi prija, kao da sam kod kuće, mogu da se sklonim kad hoću", rekla je Jelena.

Što se tiče odnosa sa Čupom kaže da se slažu super. "Ovde je super, emocije postoje. On kontrira, ali to je tako kod muškaraca", rekla je i dodala da nije razmišljala o tome šta će biti napolju.

za Ekrema kaže da je fer. "Kad je došao on me je odmah pozvao na kafu. Ekrem je profesionalac"

21.39 - Ognjen je sa Lepim Mićom, komentarišu parove

"Boris i Kaća su lepi, mladi, divni i vole se. To mi je ok. Miki je bio zaljubljen u Džidžu i te emocije nije mogao da kontrolše i zato je izašao. Meni je mnogo teško. Jelena i Edin mi se čini da je to godovo samo neće ništa ovde. Mislim da kad izađu da će biti to to", rekao je i još dodao: "Ivan je uporan dečko, on je opet krenuo u napad, čini mi se da će Sara da popusti. Ona je divna devojka i žao mi je što su je napali zbog emocija, mlada je".

"Što se tiče Marka Vukotića i Marijane, ja sam joj rekao da se čuva Ivana. Odmah sam rekao da ona pripada Marko, nije prošlo dva dana, oni su bili u krevetu. Ona bi sve odmah, ali Marko to drži pod kontrolom", objasnio je Mića.

21.31 - Ognjen je sa Slobom i Ekremom.

"Ja nemam pojma šta se desilo. Ne znam ni da sam bio kod lekara ni da sam došao kući", kaže Ekrem

"Nije po meni mokrio, nego po krevetu i podu, ali nisam mu zamerio. Izvinio mi se", kaže Sloba.

Ekrem misli da je Sloba sin Saše Popovića. "ja sam se izvinio kad sam čuo da je sašin sin. Muči me to svaki dan"

Sloba je priznao Jevriću da nije sin Saše Popovića. "Hteli smo da se našalimo, ali eto da se ne sekiraš"

21.27 - Hristijan Todoroski je pevač, pobednik makendonskog muzičkog šoua "Idol"

Njega još zovu i makedonski Džastin Biber. "U Makedoniji je Farma jako gledana. Meni se najviše sviđaju Marijana i Jelena Jovanović. Jelena je broj jedan".

21.12 - Ognjen je na imanju

Sari je danas rođendan.

Stiglo je i pismo. Zadruga opet opominje farmere zbog pušenja. Katarina, Marko Vukotić i Vajs kažnjeni su nedeljnim honorarom.

21.08 - Izbacivanje je počelo.

Jedan farmer večeras izlazi, ali dolazi i jedan novi.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 14.10.2013

Farma Uzivo: ŠOU TEK POČINJE: Ekrem ušao na Farmu!

Pevač je po treći put ušao na imanje, a njegov drug Čupo Kalač posebno se obradovao

Ekrem Jevrić je novi farmer na imanju!

Farmeri od večeras imaju pojačanje. Na imanje je ušao Ekrem Jevrić i odmah izazvao oduševljenje farmera, a Zorica Marković ga je pozdravila rečima "Bravo ti ga b'ate!"

Ognjen je pre nego što je uveo Ekrema dao Jeleni Golubović pismo koje će pročitati nakon njegovog ulaska. U pismu je pisalo da je Ekrem iskusan farmer i da će moći mnogo da pomogne farmerima.

Zadruga je predložila da on održi sastanak i kaže farmerima u čemu greše.

"Kad je žurka, ne sme da stoji niko na stolu. Mi ovde jedemo", počeo je Ekrem.

Komentari (1) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 10.10.2013

Farma Uzivo: KAD REŽIRA ZUZI / Jelena Golubović gazdarica!

Čupu postavljam za svog potparola i on ne sme ništa da radi sem da organizuje posao. Zorice ti nećeš ništa da radiš, a Romane će da organizuje žene u kuhinji, naredila je rediteljka

Jelena Golubović je novi gazda na Farmi.
Pevačica Zuzi Zu, koja je sinoć napustila imanje u Lisoviću, odlučila je da rediteljku Jelenu Golubović, koja je skoro sa svima u svađi, proglasi gazdaricom.

"Vozdra, raja. Gazdarica je Jelena Golubović, ako ne može ona, onda Mića", bila je veoma jasna bosanska pevačica.

"Hvala Zuzi Zu. Čupu postavljam za svog potparola i on ne sme ništa da radi sem da organizuje posao. Zorice ti nećeš ništa da radiš, a Romane će da organizuje žene u kuhinji. Romana, ne moraš ništa da radiš, samo da organizuješ žene", počela je odmah Jelena da naređuje.

"Ja ne mogu ništa da radim, ja primam injekcije. Ja sam na poštedi", rekla je Divna Karleuša.

Miki se pobunio jer Jelena insistira da Čupa ne sme ništa da radi iako pevač ne želi da bude na poštedi.

"Povraća jer je popio litar rakije. Odbijam da prosustvujem sastanku", rekao je Miki.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 07.10.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds