PODRŽITE NAS KLIKOM NA


UŽIVO FARMA 54. DAN Sara: Marko prosipa moral, a spava sa Marijanom!

Saru je, naime, iznerviralo to što Marko Vukotić jedno priča, a drugo radi. Ona tvrdi da ju je postavio za slugu zato što se ljubila sa Ivanom, a sada spava sa Marijanom iako ima verenicu

Sara Trajanović prokomentarisala je kako je Marko Vukotić prešao neke granice, kao i da je lažni moralista.

Naime, Saru je iznerviralo to što Marko jedno priča, a drugo radi.

"Ma kome on prosipa moral na imanju, a i sam svašta radi. Mene je stavio za slugu samo zato što sam se, navodno, ljubila sa Ivanom, vidi sad njega. Ljubi se ovde sa Marijanom, a kao priča o svojoj verenici" rekla je Sara

 

11.04 - Romana i Lepi Mića se svađaju oko spavanja.

"Svi se žalite, sve vas nešto boli, ceo dan spavate i izležavate se", rekao je Mića. Romana je pokušala da objasni da ona spava samo kad joj nije dobro.

"Ma ko ti šta kaže, samo nemoj da vičeš od ujutru i da lupaš vratima", rekla je Romana.

"Pa nisam ja kriv što vrata škripe, ulaze po sto puta u sobu. Sad neće niko da spava", rekao je Miča i dodao da prave kasarnu od Farme i da non-stop spavaju.

Romana ga je opominjala samo da ne viče.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 25.10.2013

FARMA UZIVO - UŽIVO PREGLED DANA JAPA: Jelenu je neko udario lopatom po glavi!

Japa i Suzana su pričali o Jeleni J. Japa tvrdi da se poznaju više od šest godina, te ne razume zašto ga je "iskulirala" i zaboravila na njega već posle pet dana provedenih na Farmi, kaže, kao da ju je neko lopatom udario po glavi

 

Divna, Sara i Suzana su ćaskali o Edinu, Jeleni J. i Japi. Nije im jasno zbog čega Jelena ne želi da prizna da su Edin i ona u vezi i zbog čega tvrdi da nije imala ništa sa Japom, kada on otvoreno tvrdi da su bili zajedno.

Jelena G. se ubacila prozivkom upućenom Divni.Suzana ju je zamolila da to više ne čini, jer je jako dosadno sve što uradi kako bi privukla pažnju.

Japa i Suzana su pričali o Jeleni J. Japa tvrdi da se poznaju više od šest godina, te ne razume zašto ga je "iskulirala" i zaboravila na njega već posle pet dana provedenih na Farmi, kaže, kao da ju je neko lopatom udario po glavi.

On nije mogao da razume njeno ponašanje, što je razlog njegovog pristupa prilikom ulaska na Farmu. On ima nešto što će pokazati kada izađe napolje, kao dokaz za sve to što tvrdi.

21.21 Tuta, tj Japa je napao Jelenu u kuhinji da laže od kada je on ušao, kaže joj da će imati problema kada izadje napolje. Jelena sve vreme ćuti, Edin kaže da ne može da joj preti. Tuta se brani rečima da ju je on doveo u ovaj šou i da može da priča šta hoće."Jedva sam te naterao da uđeš bez mene. Jesi i to zaboravila?  Ja protiv Edina nemam ništa. On je ok čovek, budite u vezi koliko hoćete. Ti nju poznaješ 53 dana. Mi imamo budućnost napolju. Imamo pesmu, seriju ", rekao je Japa Edinu, dok je Edin rekao "Pa šta, neće pevati tu pesmu".Jelena je samo ćutala. "Znaš da to što Edin priča nema nikakve veze", završio je Japa.

20.46 Boris je pričao o svom odnosu sa Kaćom i kako Marijana utiče na njih. "Žene su to, ne sme problem da prenoći", rekao je Boris, a Marko je dodao da ženama treba pravi muškarac, zaštita i oslonac. "Moraš da je podržiš, ona ti je riba. Ako hoćeš da pričaš sa Marijanom, moraš da je izdvojiš i kažeš šta misliš", siguran je Vukota.

20.43 Marko je komentarisao da je Sara mnogo teška kao osoba. "Kako je razmažena devojka, ne mogu da verujem. Ja da sam žensko, tukao bih je samo tako. Ako ja budem imao ćerku, vaspitaću je da poštuje starije", rekao je Marko, a Zorica je dodala da je ona najsrećnija što nema žensku decu.

20.36 Sara je upitala Marka da pomogne Vajsu. On joj je odbrusio rečima "začepi". Ona je otrčala u kuhinju gde se požalila Divni i Suzani na bezobrazluk Marka Vukotića koji je pokazao svega par trenutaka ranije. Sara kaže da joj je Marko rekao da “začepi” jer ga, kako je i sam rekao, iritira njen glas. Ona smatra da nju na imanju nervira glas svakog farmera, a opet, nikome ne viče da “začepi”. Kaže da muškarci nemaju "muda" da zamole nekoga za pomoć, pa, zbog toga, ona mora sama da uradi neki posao, a na kraju se svi kite njenim perjem.

20.29 Romana se žalila na Mis Svetlanu. "Žena je napravila nauku od pranja sudova. Nijedan sud nije oprala da je skroz čist. Sve sam ponovo prala.", rekla je Romana Suzani i Divni. 

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 24.10.2013

FARMA UZIVO - OTKRIVENA MISTERIJA: Ivan sakrio Vajsov disk

Vajs je napokon saznao ko mu je sakrio disk. On je, naime, pitao Ivana Marinkovića da li mu je sakrio disk, na šta je bivši muž Goce Tržan potvrdno odgovorio

Farmeri su dobili zadatak od Zadruge da igraju Igru istine, pa su opet farmeri saznali ono što ih je ovih dana mučilo.

Tako je Vajs napokon saznao ko mu je opet sakrio disk. On je, naime, pitao Ivana Marinkovića da li mu je sakrio disk, na šta je bivši muž Goce Tržan potvrdno odgovorio.

"Dakle, jesi?", pitao je Vajs.

"Jesam, već drugi put ti govorim. Vratiću ti jednog dana, na Farmi je, nema gde da  bude", rekao je Ivan.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 23.10.2013

FARMA UZIVO - UŽIVO Divna Karleuša: Edin je zgodan dečko i bolji frajer od Jape!

Karleuša je ocenila da nema šta da zameri Jeleni i Edinu, ali i prokomentarisala da je Škorić zgodan

Divna Karleuša rekla je u intervjuu na Farmi da je ne iznenađuje što se Jelena Jovanović smuvala sa Edinom Škorićem jer je Edin jako zgodan dečko.

Ona je ocenila da su oni mladi i da jednom živi i da nema šta da joj zameri jer ona nije udata žena. Ona ne vidi ni krivca u odnosu Aleksandra Marinkovića Jape i Jelene jer život donosi brojna iznenađenja.

"Nema krivaca i nema sigurica u životu", rekla je Divna, a nešto kasnije sa Suzanom je komentarisala i da je Edin "bolji frajer" od Jape.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 23.10.2013

FARMA UZIVO - PREGLED DANA Japa: Jeleni sam spasao život, a ona mi ovako vraća!

Žao mi je, posle svega što sam uradio za nju. Ja sam toj devojci i život spasao par puta, ali da ne pričam mnogo, rekao je Japa

Farmeri su u utorak uveče odgovarali na pitanja gledalaca, a Aleksandar Marinković Japa otkrio je da je nekoliko puta spasao život Jeleni Jovanović i dodao da je farmerka svojim ponašanje pokazala da je nezahvalna.

Naime, u utorak uveče gledaoci su imali priliku da farmerima postavljali pitanja, od kojih su se mnoga ticala još uvek nejasnog odnosa Jelene i Jape. Japu su pitali šta ima da kaže na to što Jelena tvrdi da oni nisu bili u emotivnoj vezi, kao i šta se zapravo desilo među njima.

"Mogu da kažem da ovo nije prava Jelena, ona je skroz drugačija, pozitivna devojka koja se šali i smeje. Žao mi je, posle svega što sam uradio za nju. Ja sam toj devojci i život spasao par puta, ali da ne pričam mnogo", rekao je Japa.

Jelena  nije želela da komentariše ništa vezano za Marinkovića.

"Sve što se tiče Farme i što se dogodilo ovde - objasniću, ali ono što je privatno ne želim da komentarišem, jer to gledaoce ne interesuje", rekla je Jelena.

Podsetimo, Jelena je priznala da se ljubila sa Edinom iza toaleta, dok je Edin potvrdno odgovorio na pitanje da li je u vezi sa Jelenom.

 

 (Dalje)

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 23.10.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds