PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA 5 UZIVO - FARMA UŽIVO 61.DAN MARIJANA O VUKOTI: Mora da ima i srce, a ako ima pločice, još bolje!

Kako ne shvata da ta njegova fasada i pločice uopšte nisu bitne. Treba da ima srce, a super ako uz to ima i pločice, rekla je Marijana

Marijana Leontijević smatra da je situacija između nje i Marka Vukotića zamršena, ali i da je on dobar dečko.

Balerina i bivša devojka Borisa Stamenkovića razgovarala je sa Jelenom Jovanović o Marku Vukotiću. Kada je Marijana ušla na imanje, oni su sve vreme flertovali, a u jednom momentu je čak Marijana završila u njegovom krevetu. Međutim, Marko je ubrzo shvatio da će izgubiti verenicu koja ga čeka napolju, i kontakt sa Marijanom je sveo na minimum.

Marijana nije zadovoljna tim ishodom. "Situacija je zamršena zato što muškarcima rade hormoni", rekla je Marijana.
Jelena Jovanović je rekla da je ona ok sa Markom i da smatra da je dobar dečko, ali da nije dobar prema balerini.

"Kako ne shvata da ta njegova fasada i pločice uopšte nisu bitne. Treba da ima srce, a super ako uz to ima i pločice", rekla je Marijana kroz smeh.

15.07 Tajni agenti su izvršili tajni zadatak, a to su bili Japa i Ekrem. Farmeri su dobili nagradu u vidu šećera koju su sa oduševljenjem prihvatili.

14.30 Sloba, Marko i Marijana su pričali o seksu. "Marijana, da li je tebi povećana seksualna želja kad imaš menstruaciju?", pitao je Marko Marijanu, a ona je stidljivo odgovorila da joj je veoma pojačana želja. Zatim je Vukota pitao Slobu i Ekrema da li njima fali seks, na šta su oni odgovorili potvrdno. "I meni brate fali, baš. Nama je ovde svaki dan menstruacija", rekao je Vukota.

"Vi ne možete bez seksa, meni nije još problem. Vi sigurno masturbirate negde, muškarci ste", rekla je Marijana.
Sloba je komentarisao da kada bi mu devojka došla sad na Farmu da ne bi izdržao minut u krevetu sa njom. Vukotić je sve vreme insistirao da pričaju o seksu, čak je predložio da se napravi drveni penis pomoću kojeg će i devojke biti zadovoljene.

"Ne može drvo, to je mnogo tvrdo, treba nešto elastičnije", rekla je Marijana, a Sloba se setio da bi im trebalo nešto sa izbočinama, kao na kondomima.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 01.11.2013

FARMA 5 UZIVO - FARMA UŽIVO 60. DAN MIĆA ODBRUSIO JELENI: Samo krave imaju seks u štali!

Pevač ne ostavlja na miru rediteljku i na svakom mestu koristi priliku da je izvređa

Lepi Mića i Jelena Golubović ne prestaju da se vređaju, pa tako neprestano, danima razmenjuju teške uvrede. Pevač ne može da zaboravi to što je Jelena izazvala Divnu da je počupa i neprestano joj vređa ćerku, pa je odlučio da joj kaže šta misli o njoj.

"Smrdiš ispod pazuha, iz usta ti smrdi, po jastuku se tamo znojiš… Glibuljo jedna, čak je i Čupo rekao da ti je kao kanta", vređao je Mića Jelenu koja mu je okrenula leđa i pevušila pesmu.

"Glibuljo, krave se j.bu u štali, a ne žene! Ti se j..ešeš pred kućom gde te svi gledaju, glibuljo prljava", Mića se nije zaustavljao.

"Ti pričaš tako zato što ti nemaš ništa u gaćama i prostata ti je u lošem stanju, sav si se osušio, pa ne možeš nikoga“, odgovorila je glumica, a potom se obratila Šekiju, koji je sve vreme sedeo pored nje i ništa nije govorio.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 01.11.2013

FARMA 5 UZIVO - POGLEDAJTE SEKS NA FARMI: Dohvatili se Jelena i Čupo! (VIDEO)

Porno-farmeri Kurir došao u posed snimka koji nikad nije emitovan na Pinku, a na kojem se vidi kako Golubovićka, pijana, vodi ljubav s Kalačem

Jelena Golubović i Čupo Kalač imali seks na Farmi!
Iako su njihov odnos u štali zabeležile kamere, ovaj snimak, u čiji je posed došao Kurir, nikad nije emitovan. Ljubavni čin dogodio se posle jedne žurke na kojoj se Jelena razvalila od alkohola, a pošto je bila sluga te nedelje, morala je da spava u štali. Čupo ju je nešto kasnije, poprilično trezan, posetio. Ako se i budu uskoro verili, pa venčali, evo sad svi znamo kako je izgledala njihova „prva bračna noć“

 (Dalje)

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 01.11.2013

FARMA 5 UZIVO - EDIN: Moje emocije su iskrene, ne prodajem se za nagradu!

Neću da se prodajem za nagradu. Mislim da bi svaka žene poželela da ima tretman kakav Jelena ima, rekao je Edin

Edin Škorić u nedelju je dobio tajni zadatak da pomiri Jelenu Jovanović i Tutu, međutim u toku dana je stiglo pismo u kom je zadruga obavestila farmere da Škorić nije obavio zadatak.

"Dobio sam zadatak i odmah pitao da li mogu da ga odbijem, ali onda sam ipak odlučio da ga prihvatim. Nisam ni pokušao da obavim zadatak, jer smatram da to ne bi bilo u redu prema Jeleni", rekao je Edin.

Farmeri su ga podržali, a Marko Vukotić je rekao da ne bi bio dobar čovek da je to uradio. "Ispao bi ljiga, svako normalan bi odbio takav zadatak", rekao je Vukotić.

Edin je kasnije u razgovoru sa Zoricom rekao da je on čist. "Moje emocije su iskrene. Neću da se prodajem za nagradu. Mislim da bi svaka žene poželela da ima tretman kakav Jelena ima", rekao je odbojkaš.

Farma pregled dana:

21.25 Zorica pričala sa Japom kod poljskog WC. On se požalio da ga Edin stalno gleda. "Možda je pritajeni gej, ko zna. Jao, kako će da pukne ta tikva...samo još malo da se zalaufa", rekao je Japa Zorici kojoj je cela sizuacija bila izuzetno smešna.

 (Dalje)

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 31.10.2013

FARMA 5 UZIVO - JELENA GOLUBOVIĆ: Od pridošlica ne možemo živeti!

Ti si pridošlica. Ja sam Beograđanka i od pridošlica ne može da se živi. Ja sam rođena u Beogradu i moja mama je rođena u Beogradu, rekla je rediteljka

Rediteljka Jelena Golubović je Lepi Mići u Igri istine rekla da je on pridošlica i da od svih pridošlica Beograđani ne mogu da žive.

"Ti si pridošlica. Ja sam Beograđanka i od pridošlica ne može da se živi. Ja sam rođena u Beogradu i moja mama je rođena u Beogradu", rekla je Jelena, što je veoma uvredilo Miću.

"Ti govoriš ijekavski, a srpski jezik je ekavski. Ovde se priča ekavski", zamerila je rediteljka pevaću kako govori.

"I Vuk Karadžić je govorio ijekavski. Ovim si uvredila milion ljudi", rekao je MIća, a onda je počeo da psuje pa je produkcija morala da cenzuriše, a Jelena je zapušila uši.

"Ovo je samo upućeno Mići. Izvinjavam se svima, ovo je bilo direktno upućeno samo njemu", izvinila se potom Jelena direktno gledajući u kamere.

 

Komentari (1) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 30.10.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds