PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA UZIVO - EPILEPTIČNI NAPAD: Igor Starović iz Divljeg kestena umalo umro na Farmi!

Pevač prebačen u Urgentni centar, njegova porodica šokirana jer nije bolovao od epilepsije

Igor Starović u petak je hitno prebačen u Urgentni centar jer je doživeo epileptični napad.
Pevač je poplaveo u licu, išla mu je pena na usta, Sara je počela da plače i vrišti, pa je reagovala produkcija. Prenos je prekinut, a njemu je pružena prva pomoć.

- U šoku sam. Javili su mi pre 20 minuta da je mom bratu pozlilo. Ovo je šok za celu porodicu, jer Igor nikad ranije nije imao epilepsiju. Čuo sam da je dobro, ali smo i dalje svi veoma uplašeni i zabrinuti - kaže za Kurir Andrej Starović, Igorov brat.

Takmičarima je vest da je Igor odvezen u bolnicu saopštio Lepi Mića.
- Igor je imao epileptični napad, priča, dobro je i prevezen je u bolnicu. Možda nije ni znao da boluje. Biće pod terapijom i ja sam rekao da je bolje da ga ne vraćaju ovde - rekao je Mića.

- Najbitnije je da je on spasen i da će biti dobro - rekla je Divna.
Dr Zlatibor Lončar, direktor Urgentnog centra, rekao nam je da je Igorovo stanje stabilno.
- Igor Starović je primljen u našu ustanovu i upućen je na neurologiju, gde će biti obavljene sve analize. Njegovo stanje je dobro - izjavio je Lončar.

Igor na kućnom lečenju

Produkcija rijalitija „Farma“ saopštila je sinoć da se Igor Starović oseća dobro i da je otpušten iz bolnice na kućno lečenje.
- Igoru su urađene sve analize kako bi se ustanovio razlog zdravstvenih tegoba, ali se nije došlo ni do kakvog posebnog zaključka. Jedini negativan nalaz bila su nagnječena rebra nakon što je Staroviću prvu pomoć ukazao Edin Škorić - navedeno je u saopštenju.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 19.10.2013

FARMA UZIVO - DRAMA NA FARMI: Igor imao epileptični napad!

Igoru Staroviću je danas na imanju pozlilo i on je hitno prebačen u bolnicu. Oseća se dobro

Igor Starović pre nekoliko trenutaka imao je epileptični napad, te je hitno prevezen u bolnicu.

Naime, Sara je u jednom trenutku počela da vrišti i da plače, a onda je program isključen. Fanovi ovog rijalitija su na zvaničnoj Fejsbuk stranici pisali da je u pitanju ili Igor Starović ili Marko Vukotić. Međutim, Edin je rekao da je Igor poplaveo, dok su Sara i Džidža prepričavale događaj, ali niko na imanju ne pominje ime, jer je, navodno, produkcija zabranila.

Farmeri su uplsašeni jer  nema ni lekara, ni hitne pomoći.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo šta se zapravo desilo na imanju.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 18.10.2013

FARMA UZIVO - KAZNA ZA FARMERE: Nema žurke, a ni alkohola!

Zbog neposlušnosti i nepoštovanja Zadruge, farmerima je usledila kazna po kojoj nemaju žurku, muziku, ni alkohol, i moraće da odgovaraju na pitanja gledalaca

 

Paklena nedelja stigla je kao kazna za nedisciplinovane i neposlušne farmere, a u skladu sa tim, izostaće i tradicionalna žutka petkom.

Svojim neprimerenim ponašanjem i stalnim kršenjem pravila, farmeri su razbesneli Zadrugu, kojoj nije preostalo ništa drugo, no da ih kazni. I to možda najsurovijom kaznom do sada: nema žurke, nema muzike, nema alkohola.

Dakle, u petak na imanje u Lisoviću neće doći gosti pevači da zabavljaju neposlušne farmere, već će kažnjenici morati da se suoče sa teškim izazovom - pitanjima gledalaca.

Inače, "pitanja gledalaca" su se i ranije praktikovala u ovom rijalitiju, i bez odstupanja su bila uglavnom neprijatna za farmere, jer su na videlo izvlačila mnoge laži farmera. Pretpostavljamo da će tako biti i sutra, a očekujemo potom i svađe, sukobe i razmirice, kojih ionako ne manjka na najpopularnijem imanju u regionu.

Pitanja će se farmerima postavljati nakon emisije "Grand šou".

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 18.10.2013

FARMA UZIVO I Čupo protiv Golubivićke - HAOS NA FARMI ZBOG JELENE: Sara zatekla krvav toalet!

Sara je nešto ranije oprala toalet, a onda je namerno otišla posle Jelene da proveri u kakvom je stanju i tamo zatekla krv

 

Sara Trajanović napravila je haos na Farmi kada je videla stanje toaleta nakon što je u njemu boravila rediteljka Jelena Golubović.

Naime, Sara je nešto ranije oprala toalet, a onda je namerno otišla posle Jelene da proveri u kakvom je stanju i tamo zatekla krv.

"Jelena odmah da ode i očisti ve-ce, sve je krvavo. Odmah idi u žensku toalet i očisti ga. Prljavušo, aljkavušo, odmah idi i speri krv", vikala je Sara na Jelenu. Ona je dodala da je namerno otišla posle rediteljke da vidi stanje u toaletu.

"Ušla sam u ve-ce posle nje, namerno, i videla krv svuda", rekla je Sara i dodala "Ja da sam muško ne bih te ni takla kakva si prljava", rekla je Sara. I Lepi Mića se pridružio manekenki i izvređao Jelenu, međutim, rediteljki to ništa nije značilo i ona je tvrdila suprotno, takođe je odbila da opere toalet.

Iznenađenje je bilo kada se i Čupo pridružio farmerima, te izvređao Golubovićevu.

"Marš tamo, stoko jedna, idi tamo operi toalet, prljavušo jedna", rekao je Čupo. Jelena je bila u šoku zašto on tako razgovara sa njom "Ti i ja smo završili", rekla je rediteljka.

"Ma završili smo, briga me, kakav ti je to fakultet i vaspitanje, sva si štrokava", vikao je Čupo, a farmeri su ga podržavali.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 17.10.2013

FARMA UZIVO: NEODLUČAN: Ivan nasrće malo na Saru, malo na Marijanu!

Bivši muž Goce Tržan sada spopada Marijanu Leontijević. Ivan grli i ljubi manekenku, ali za sada ona nije pala na njegove nasrtaje
 
 

Ivan Marinković nije uspeo da smuva Saru Trajanović jer mu je planove pokvario Andrija Aki Marković, ali izgleda da on pokašava da nađe zamenu za nju.

Bivši muž Goce Tržan sada spopada Marijanu Leontijević. Ivan grli i ljubi manekenku, ali za sada ona nije pala na njegove nasrtaje.

Osim toga i kod Marijane ima konkurenciju jer je poznato da su Marko Vukotić i ona davno prešli granice prijateljstva.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 17.10.2013


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds