PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FRAMA UZIVO: HAOS NA FARMI: Miki ciglom gađao Jelenu!

Ja ću nekoga ubiti, rizičan sam, hoći kući, vikao je Miki

Miki Đuričić gađao je Jelenu Golubović ciglom.
Rediteljka
je svojom pričom toliko iznervirala pčelara iz Kupinova da je uzeo ciglu i gađao je, ali nije je pogodio. Cigla je pala daleko od nje.
Kako je rekao, znao je da je daleko i da neće uspeti da dobaci do nje.

Iznerviran počeo je da udara šakom po vratima i kanti i povredio ruku.

"Ja ću nekoga ubiti. Rizičan sam. Idem kući. Nisam je ni pipnuo", vikao je Miki, koji je tražio da ide kući. Pored njega se odmah našla Džidža koja ga je tešila, kao i Lepi Mića.

"Čuo sam te kako joj govoriš da se skloni da te ostavi namiru", pravdao je Mića Mikijev postupak.

"Ma rekao sam joj idi ženo od mene, a ona počela da viče ko si ti da mi da mi kažeš gde ću ja. Molim da mi produkcija spremi večeras izlazak. Psihički nisam dobro. Ne mogu više", pričao je Miki.

"Ako ti napustiš imanje, idem i ja. Ako mene bude potkačila, ja ću je izudarati i baš me briga da li će me izbaciti ili krivično goniti", bila je besna Džidža.

Kako je Jelena Golubović ispričala, ona se odmarala, a kada je Miki došao rekao joj da ide i da napusti njegovo mesto, što ona nije htela da uradi.

"Nisam se sklonila kada me je gađao ciglom jer sam videla da nema snage da dobaci", prepričavala je Jelena, plakajući jer je Čupo nije uzeo u zaštitu.

"Ne treba mi takav muškarac. Umesto da me zagrli, on me je oterao u kuću i milim da mi je nešto i opsovao", plakala je Jelena.

Zorici je posle incidenta pozlilo, pala je u nesvest i potražila je pomoć od produkcije.

Miki Đuričić je i ranije imao žutu minutu kada je udario Marka Vanilu. Taj incident mu je oprošten jer se odmah izvinio di-džeju, a produkcija ga je kaznila direktnom nominacijom.

Komentari (2) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 25.09.2013

OBRAČUN NA FARMI: Zorica udarila Divnu?!

Divna Karleuša požalila se da je Zorica toliko jako udarila da joj je zamalo polomila nogu
 
 

Nova tuča na Farmi.

Divna Karleuša požalila se da ju je Zorica toliko jako udarila da joj je zamalo polomila nogu.

"Bacila je bubicu, i onda me udarila u nogu. Ne mogu da pričam više o tome", rekla je Ivanu.

"Ako ovi iz zadruge nisu videli šta je bilo, onda hoće da je zadrže na imanju. Skoro mi je nogu slomila. Nju moraju da drže, pa nek je drže. Nema niko pravo da me izbaci iz kupatila.", objasnila je sukob sa pevačicom Džidži.

Divna je rekla da ju je Zorica isterala iz kupatila i da kad je Divna stavila nogu između vrata, pevačica je pokušala da ih zatvori i tako joj je podvredila nogu.

Podsetimo, sukob između dve farmerke počeo je sinoć kada je Divna sve pevače nazvala folirantima, što je Zorica shvatila kao veoma tešku uvredu i zaklela se da joj neće silaziti sa kičme dok su na Farmi.

"Pošto je gospođa Karleuša rekla da su svi pevači foliranti, neću više da radim u kuhinji. Ti si najveći folirant na svetu, a dete ti drži mikrofon", rekla je Zorica.

"Ostavi moje dete na miru i gledaj svoja posla. Uzeli ste Saru u mašinu, ostavite je na miru", odbrusila je Divna. Posle prepirke najverovatnije je došlo do koškanja u kupatilu kada je pevačica gurnula Divnu Karleušu.

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 25.09.2013

FARMA UZIVO: Mica Trofrtaljka prva gazdarica!

Farmeri su dobili zadatak da izaberu gazdu, a Miki Đuričić je predložio da to bude Mica Trofrtaljka sa čijim se predlogom složila velika većina
 
 

Peta sezona rijaliti šou programa Farma je počela, ušlo je ukupno 27 farmera koji su jednoglasno odlučili da prvi gazda bude Mica Trofrtaljka.

Naime, odmah po dolasku na imanje, farmeri su imali sastanak sa Ognjenom i Prokom koji su ih uputili u poslove i zadali im prve zadatke. Oni, naime, treba da naprave krevete i nameste spavaću sobu.

Farmeri su, takođe, dobili zadatak da izaberu gazdu, a Miki Đuričić je predložio da to bude Mica Trofrtaljka sa čijim se predlogom složila velika većina. Ona će večeras spavati sama u gazdinoj kući.

 
 

Komentari (0) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 02.09.2013

Farma 5: Ko sve ulazi na Farmu?

 

 
 

Romana ulazi na farmu: S pevačicom će se u Lisoviću, između ostalih, naći i Igor Starović, Jelena Jovanović, Mis Svetlana i Vajs

Odbrojavanje je počelo!
Nakon što se oprobala u „Prvom kuvaru Srbije“, Romana Panić će od 1. septembra svoje kulinarske sposobnosti demonstrirati i na imanju u Lisoviću, a degustiraće ih oni s kojima će deliti i dobro i zlo na Farmi. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, atraktivna Banjalučanka biće jedna od učesnica popularnog rijalitija, a s njom će se za nagradu od 50.000 evra punih 120 dana boriti i Igor Starović, nekadašnji frontmen grupe Divlji kesten, Jelena Jovanović, pevačica i glumica u serijalu „Ćoše kod Đoše“, koja je pažnju javnosti najviše skrenula slikavši se gola za Plejboj. Na spisku su i Svetlana Koprivica, poznatija kao Mis Svetlana, kao i Vajs, koga se oni malo stariji sećaju kao dens igrača koji je 1991. godine bio na sceni s Bebi Dol na Pesmi Evrovizije u Rimu.

U Lisoviću će biti i Nela Bijanić, Simonida Acović, Anastasija Buđić, Šeki Turković i mnogi drugi čija su imena pominjana u medijima. Ipak, uprkos tome što se uveliko spekulisalo da će doći, Mira Škorić neće biti deo ekipe, na razočaranje mnogih.
Podsećanja radi, nakon „Farme 4“, koja je do sada bila najgledanija, čelnici Pinka odlučili su da ovom prevaziđu sami sebe, te će se finalna noć desiti tek 120. dana.

Takođe, značajno je napomenuti da će učesnicima biti mnogo teže nego prethodnoj ekipi, jer ima mnogo više seoskih poslova, manje hrane u bašti i voćnjaku, a ni vremenski uslovi ne idu im baš na ruku. Iz produkcije kažu da će zadruga biti stroža, zadaci teži, ali da su odabrani takmičari maštoviti i puni ideja za igre i zadatke koje će međusobno zadavati, što znači da će borba za 50.000 evra biti surova i bespoštedna.

Romana Panic

Mis Svetlana

 

Vajs

Igor Starovic

Jelena Jovanovic

Komentari (2) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 29.08.2013

Farma 5: Ovo su novi takmičari

 
Trideset učesnika će se useliti na imanje u Lisovićima gde ih čeka najduža borba do sada koja će trajati 120 dana
 
Rijaliti šou "Farma" počinje u nedelju 1. septembra! Trideset učesnika će se useliti na imanje u Lisovićima gde ih čeka najduža borba do sada koja će trajati 120 dana.

Iako se puno spekuliše o imenima koja će pokazati sve svoje vrline i mane, producija se trudi da njihov identitet sakrije, ali na Youtube je osvanuo promo snimak na kome pričaju novi takmičari.
 
 

Komentari (1) Postavljeno u kategoriji Vesti Objavljeno 28.08.2013

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds