PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA 5 UZIVO - JELENA PSOVALA DETE, MARKO POBESNEO: Fukso, udariću te!

Nazad u kategoriju Vesti Objavljeno 03.11.2013 u 18:35h (Pregledano 618 puta)

Rediteljka je opsovala dete Ivanu Marinkoviću, pa je Crnogorac poludeo i nasrnuo na Jelenu

Marko Vukotić izgubio je živce kada je Jelena Golubović u svađi Ivanu Marinkoviću opsovala ćerku Lenu i nazvao je "prljavom fuksom", a zatim je upozorio da će je udariti.
Naime, prvo su se posvađali bivši muž Goce Tržan i Jelena, Ivan je rediteljki opsovao majku, što je nju posebno razbesnelo.

"J..m ti dete", uzvratila je Jelena Ivanu, što je jako razljutilo Marka koji se umešao u raspravu.

"Sram te bilo, ne diraj decu. Fukso raspala, prljava. Udariću te sada", urlao je Marko revoltiran što je Golubovićeva spomenula decu u celoj svađi. Iako je upozorio da će je udariti do fizičkog kontakta ipak nije došlo, pre svega jer su se tu našli Edin Škorić i Slobo.

"Ona je podla, ona je zla. Ne mogu da verujem da ljudi ne vide kakvo je ona zlo. Čeka ceo dan da te udari najniže", vikao je Ivan, a Edin i Marko Vukotić su se složili. Marko je uzeo balegu i stavio u cipele. "Rat verbalni sa njom ne može niko da dobije", rekao je Vukotić.

Marko je posle ove svađe ipak shvatio da je preterao i izvinio se Jeleni Golubović tokom davanja štapića, a rediteljka je prihvatila izvinjenje iako je u toku dana rekla Zorici da mu neće oprostiti jer je Vukota bio prvi koji se bunio što se psuje majka, a Ivan je njoj prvi opsovao.

0 Komentar/a Dodaj Komentar

Ostavite Komentar

Dodaj komentar

Zapamti me


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds