PODRŽITE NAS KLIKOM NA


FARMA 5 UZIVO - 85. DAN NASILJE NA FARMI: Sloba gađao Jelenu Golubović kukuruzom!

Nazad u kategoriju Vesti Objavljeno 24.11.2013 u 13:33h (Pregledano 584 puta)

Pevač je zrnima kukuruza gađao rediteljku, a Zadruga je to ocenila kao nasilnički potez i zbog toga je kaznila Slobu oduzimanjem nedeljnog honorara

Slobodan Đurković posvađao se sa Jelenom Golubović i toliko je bio isfrustriran ponašanjem rediteljke tokom svih osamdeset dana na Farmi da je odlučio da joj vrati za sve i gađao je zrnima kukuruza.

Zadruga je to ocenila kao nasilnički potez i zbog toga je kaznila Slobu oduzimanjem nedeljnog honorara.

"Pričam s obom i gađam te. Gađam te jer si đubre. Tebe niko ne voli", govorio je Slobo dok je gađao zrnima kukuruza. 
"Đubre si sam. Samo će da te kazne zbog toga. Deseti put si me pogodio. Ako me opet pogodiš u oko sa zrnom kukuruza, pa ću da odreagujem", pretila je Jelena.

"Nek me kazne, šta je to tvoja stvar. Mene će da kazne. Nema šanse, malo je ona nas zezala 80 dana", odlučan je bio Sloba da iznervira Jelenu. "Jesi li svestan posledica", pitala ga je Jelena.
"Da vidiš kako je kada te neko nervira. Ti si bolesna, pa bolesna. To nijedan doktor ne može da izleči", nastavio je da je gađa Sloba.  
"Molim nadležne da odreaguju", pozvala je Zadrugu Jelena da kazne Slobu.

Budući da je Slobodan još od samog početka bio jedan od "mirnijih" farmera na imanju postavlja se pitanje šta treba očekivati do kraja ovog serijala.

Zadruga je uvela oštrije kazne, pa je tako kaznila Edina i Jelenu direktnom nominacijom zbog šaputanja, a Zorica, Marko i Kaća kažnjeni su nedeljnim honorarom zbog šaputanja.

0 Komentar/a Dodaj Komentar

Ostavite Komentar

Dodaj komentar

Zapamti me


Pretraži Blog

Najnovije Dodato

Kategorije

Feeds